Bıktık artık Erdoğanın yaptığı bu heykellerden...

GÜNDEM 27.03.2021 - 22:05, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1616+ kez okundu.
 

Bıktık artık Erdoğanın yaptığı bu heykellerden...

Baykar Savunma, AKINCI TİHA PT-3'ün bugün ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdiğini duyurdu.

Dünyanın en büyük İHA-SİHA üreticilerinden Baykar'ın ürettiği yerli ve milli AKINCI TİHA'dan bir müthiş haber daha geldi.   BAYKAR DUYURDU, AKINCI PT-3 SEMALARIMIZDA... Baykar'dan yapılan açıklamada, ''Bayraktar AKINCI TİHA'nın uçuş testleri tüm hızıyla sürüyor! Bayraktar AKINCI PT-3 bugün ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Semalarımızda hür ve özgür...'' denildi.   AKINCI PROTOTİP 3'TE İLK UÇUŞ HEYECANI Uçuş öncesi açıklamada bulunan Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, "27 Mart 2021. Bugün AKINCI Prototip 3 ilk uçuşunu yapacak inşallah. Birazdan bütün kontrolleri tamamlayıp havalandırmayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.   "BAŞARIYLA TAMAMLANDI" Bayraktar test sonrası ise, "AKINCI Prototip 3 ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Yerde bazı ilave testlerimiz olacak. Sonrasında da hangara dönecek." diye konuştu.
Baykar Savunma, AKINCI TİHA PT-3'ün bugün ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdiğini duyurdu.

Dünyanın en büyük İHA-SİHA üreticilerinden Baykar'ın ürettiği yerli ve milli AKINCI TİHA'dan bir müthiş haber daha geldi.

 

BAYKAR DUYURDU, AKINCI PT-3 SEMALARIMIZDA...
Baykar'dan yapılan açıklamada, ''Bayraktar AKINCI TİHA'nın uçuş testleri tüm hızıyla sürüyor! Bayraktar AKINCI PT-3 bugün ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Semalarımızda hür ve özgür...'' denildi.

 

AKINCI PROTOTİP 3'TE İLK UÇUŞ HEYECANI
Uçuş öncesi açıklamada bulunan Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, "27 Mart 2021. Bugün AKINCI Prototip 3 ilk uçuşunu yapacak inşallah. Birazdan bütün kontrolleri tamamlayıp havalandırmayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

 

"BAŞARIYLA TAMAMLANDI"
Bayraktar test sonrası ise, "AKINCI Prototip 3 ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Yerde bazı ilave testlerimiz olacak. Sonrasında da hangara dönecek." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.