Bijon kafa Komünist Barış aklınca devleti tehdit ediyor

13.06.2020 - 17:06, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1397+ kez okundu.
 

Bijon kafa Komünist Barış aklınca devleti tehdit ediyor

TİP Milletvekili Komünist Barış Atay, Hatay’da partilerine ait aracın hareket halinde iken yerinden çıkan bijonlarının kasıtlı olarak gevşetildiğini iddia etti.

HDP’den Hatay Milletvekili seçilip İstanbul Milletvekili Erkan Baş ile birlikte Türkiye İşçi Partisi’ne geçen Komünist Barış Atay, bijonlarının kasıtlı olarak gevşetildiğini ileri sürdü. 5 bijonunun da gevşetilmiş olduğunu iddia eden Barış Atay, tehdit savurarak sosyal medya hesabından şunları yazdı: "Antakya’da ve bölgede Partimizin faaliyetlerinde kullandığımız araç. Yolda giderken, 2 bijon yerinden çıktı. Servis, 5 bijonun da gevşetilmiş olduğunu belirtti. Bu müdahalenin, tahmin ettiğimiz şey olmadığını umuyoruz. O yüzden uyarıyoruz! Sorumlusunu ya siz bulursunuz ya da biz!"
TİP Milletvekili Komünist Barış Atay, Hatay’da partilerine ait aracın hareket halinde iken yerinden çıkan bijonlarının kasıtlı olarak gevşetildiğini iddia etti.

HDP’den Hatay Milletvekili seçilip İstanbul Milletvekili Erkan Baş ile birlikte Türkiye İşçi Partisi’ne geçen Komünist Barış Atay, bijonlarının kasıtlı olarak gevşetildiğini ileri sürdü.

5 bijonunun da gevşetilmiş olduğunu iddia eden Barış Atay, tehdit savurarak sosyal medya hesabından şunları yazdı:

"Antakya’da ve bölgede Partimizin faaliyetlerinde kullandığımız araç. Yolda giderken, 2 bijon yerinden çıktı. Servis, 5 bijonun da gevşetilmiş olduğunu belirtti. Bu müdahalenin, tahmin ettiğimiz şey olmadığını umuyoruz. O yüzden uyarıyoruz! Sorumlusunu ya siz bulursunuz ya da biz!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.