Beyoğlu'da otomobiline binmeye çalışan kişiye silahlı saldırı

30.01.2020 - 11:58, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1967+ kez okundu.
 

Beyoğlu'da otomobiline binmeye çalışan kişiye silahlı saldırı

İstanbul Beyoğlu'da otomobiline binmeye çalışan kişi silahlı saldırıya uğradı. Bacağından yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken saldırıyı gerçekleştiren şüpheli olay yerinden kaçtı.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi Sütlüce Mahallesi Uzun Bayır Sokak'ta saat 09.00 sıralarında iddiaya göre evinden çıkıp arabasına yönelen Kamil K. kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.    Şüphelinin silahından çıkan kurşunlar aracına binmeye çalışan Kamil K.'nın bacağına isabet etti. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheli olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine sokağa çıkanlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri ise çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına alarak şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
İstanbul Beyoğlu'da otomobiline binmeye çalışan kişi silahlı saldırıya uğradı. Bacağından yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken saldırıyı gerçekleştiren şüpheli olay yerinden kaçtı.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi Sütlüce Mahallesi Uzun Bayır Sokak'ta saat 09.00 sıralarında iddiaya göre evinden çıkıp arabasına yönelen Kamil K. kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

  
Şüphelinin silahından çıkan kurşunlar aracına binmeye çalışan Kamil K.'nın bacağına isabet etti.


Saldırıyı gerçekleştiren şüpheli olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine sokağa çıkanlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.


İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.


Polis ekipleri ise çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına alarak şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.