Bebekleri 14'üncü kattan düştü

07.06.2021 - 13:04, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2201+ kez okundu.
 

Bebekleri 14'üncü kattan düştü

Polis, eve gelip oğullarının düşüp öldüğünü söyleyen kadar anne ve baba, bebeklerinin düştüğünü fark etmediler.

Soruşturmayı yürüten müfettişler, anne ve babanın gözlerinin önünde olması için bebeklerinin içinde bulunduğu yatağı alkol aldıkları salonun penceresinin kenarına koyduklarını, bebeğin ise bir şekilde karyoladan tırmanarak çıktığını bunun sonucundan pencereden düştüğünü söyledi. Rusya Soruşturma Komisyonu ise aynı gün içinde benzer üç vakanın meydana geldiğini ve anne babalara çocuklarına göz kulak olmaları konusunda uyardı. Çocuk gözetmeni Anna Kuznetsova , geçen hafta yaptığı açıklamada geçen sene Rusya'da 1,339 açık pencereden düşen çocuk vakasının olduğunu ve bunlardan 145'nin hayatını kaybettiğini söyledi.Cansız bedeni cadde üzerinde bulunan bebeğin, anne ve babasının karyolasınan dışarı çıkmasını engellemek için bebeği yatağa bağladıkları belirtildi. Çiftin ayrıca bir daha bebeği bulunuyor.Gözaltına alınan anne ve baba hakkında ihmal sonucu ölüme sebebiyet verme suçundan dava açıldı. Suçlu bulunmaları durumunda anne ve baba iki yıl hapis cezası alacak.
Polis, eve gelip oğullarının düşüp öldüğünü söyleyen kadar anne ve baba, bebeklerinin düştüğünü fark etmediler.

Soruşturmayı yürüten müfettişler, anne ve babanın gözlerinin önünde olması için bebeklerinin içinde bulunduğu yatağı alkol aldıkları salonun penceresinin kenarına koyduklarını, bebeğin ise bir şekilde karyoladan tırmanarak çıktığını bunun sonucundan pencereden düştüğünü söyledi.

Hayatlarının en acı ihmali oldu! Yatağını pencere önüne koydukları bebekleri 14'üncü kattan düştü

Rusya Soruşturma Komisyonu ise aynı gün içinde benzer üç vakanın meydana geldiğini ve anne babalara çocuklarına göz kulak olmaları konusunda uyardı.

Hayatlarının en acı ihmali oldu! Yatağını pencere önüne koydukları bebekleri 14'üncü kattan düştü

Çocuk gözetmeni Anna Kuznetsova , geçen hafta yaptığı açıklamada geçen sene Rusya'da 1,339 açık pencereden düşen çocuk vakasının olduğunu ve bunlardan 145'nin hayatını kaybettiğini söyledi.Cansız bedeni cadde üzerinde bulunan bebeğin, anne ve babasının karyolasınan dışarı çıkmasını engellemek için bebeği yatağa bağladıkları belirtildi. Çiftin ayrıca bir daha bebeği bulunuyor.Gözaltına alınan anne ve baba hakkında ihmal sonucu ölüme sebebiyet verme suçundan dava açıldı. Suçlu bulunmaları durumunda anne ve baba iki yıl hapis cezası alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.