Bazı eyaletler seçim sonrası savaş alanına dönecek'

15.09.2020 - 19:28, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1213+ kez okundu.
 

Bazı eyaletler seçim sonrası savaş alanına dönecek'

Washington'un eski İngiltere Büyükelçisi Kim Darroch, ABD başkanlık seçimleri sonrası bazı eyaletlerin savaş alanına döneceğini söyledi.

Washington'un eski İngiltere büyükelçisi Kim Darroch, Kasım ayında yapılacak ABD başkanlık seçimlerine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.   Seçimler sonrası “gerçek şiddet riski” uyarısı yapan Darroch, Joe Biden'ın ülke çapında bastırmasına rağmen bazı eyaletlerinde sayımcıların sistematik olarak Donald Trump destekçilerini eksik sayabileceğini iddia etti.   Darroch, “Sayımcıların Trump seçmenlerini nasıl sayacaklarını gerçekten bildiklerinden emin değilim” ifadelerine yer verdi. ABD’deki polisin şiddet olaylarına değinen İngiltere büyükelçisi Kim Darroch, seçimin tartışmalı ve gerilimli olabileceğini söyledi.   Bazı eyaletler savaş alanına dönecek Lord Darroch, “Biden kazanırsa, Trump tabanının bunu sonuç olarak gerçekten kabul edip etmeyeceği sorusu var. Aynı şekilde, e-posta yoluyla verilen oylar sayılmamış gibi görünüyorsa veya ciddi bir seçmen baskısı varsa, tartışmanın diğer tarafı için endişeleniyorsunuz. Bu çok değişken htiriyor” şeklinde konuştu. Darroch, seçim sonrası bazı eyaletlerin savaş alanına döneceğini söyledi.
Washington'un eski İngiltere Büyükelçisi Kim Darroch, ABD başkanlık seçimleri sonrası bazı eyaletlerin savaş alanına döneceğini söyledi.

Washington'un eski İngiltere büyükelçisi Kim Darroch, Kasım ayında yapılacak ABD başkanlık seçimlerine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

Seçimler sonrası “gerçek şiddet riski” uyarısı yapan Darroch, Joe Biden'ın ülke çapında bastırmasına rağmen bazı eyaletlerinde sayımcıların sistematik olarak Donald Trump destekçilerini eksik sayabileceğini iddia etti.

 

Darroch, “Sayımcıların Trump seçmenlerini nasıl sayacaklarını gerçekten bildiklerinden emin değilim” ifadelerine yer verdi.

ABD’deki polisin şiddet olaylarına değinen İngiltere büyükelçisi Kim Darroch, seçimin tartışmalı ve gerilimli olabileceğini söyledi.

 

Bazı eyaletler savaş alanına dönecek
Lord Darroch, “Biden kazanırsa, Trump tabanının bunu sonuç olarak gerçekten kabul edip etmeyeceği sorusu var. Aynı şekilde, e-posta yoluyla verilen oylar sayılmamış gibi görünüyorsa veya ciddi bir seçmen baskısı varsa, tartışmanın diğer tarafı için endişeleniyorsunuz. Bu çok değişken htiriyor” şeklinde konuştu.

Darroch, seçim sonrası bazı eyaletlerin savaş alanına döneceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.