Batman'da satırlı cinayet

CİNAYET 01.11.2020 - 11:09, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 872+ kez okundu.
 

Batman'da satırlı cinayet

K Parti Batman Gençlik Kolları Başkanı Tolga Genç'in ağabeyi Erkan Genç, satırlı ve bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti.

Batman Turgut Özal Bulvarı'nda AK Parti Batman Gençlik Kolları Başkanı Genç'in ağabeyi Erkan Genç (35) ile ismi öğrenilemeyen bir kişi arasında, iddiaya göre aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü.   HASTANEDE KURTARILAMADI Kavgada bıçak ve satırla ağır yaralanan Genç, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Batman Bölge Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Batman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.   DİYARBAKIR'A KAÇAN ZANLI YAKALANDI Failin E.E. (33) olduğunu belirleyen ekipler, zanlının Diyarbakır'a kaçtığını tespit etti. Zanlı, Batman ve Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüklerinin ortak çalışması sonucu suç aletiyle yakalandı. Batman'a getirilen zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.
K Parti Batman Gençlik Kolları Başkanı Tolga Genç'in ağabeyi Erkan Genç, satırlı ve bıçaklı saldırıda hayatını kaybetti.

Batman Turgut Özal Bulvarı'nda AK Parti Batman Gençlik Kolları Başkanı Genç'in ağabeyi Erkan Genç (35) ile ismi öğrenilemeyen bir kişi arasında, iddiaya göre aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

 

HASTANEDE KURTARILAMADI
Kavgada bıçak ve satırla ağır yaralanan Genç, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Batman Bölge Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

 

DİYARBAKIR'A KAÇAN ZANLI YAKALANDI
Failin E.E. (33) olduğunu belirleyen ekipler, zanlının Diyarbakır'a kaçtığını tespit etti.

Zanlı, Batman ve Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüklerinin ortak çalışması sonucu suç aletiyle yakalandı.

Batman'a getirilen zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.