BAE'li şirketleri kovdu, Türkiye ile ittifak yapmak için anlaştı

GÜNDEM 29.07.2020 - 11:42, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1774+ kez okundu.
 

BAE'li şirketleri kovdu, Türkiye ile ittifak yapmak için anlaştı

Mısırlı Gazeteci Sabır Meşhur, yeni Umman Sultanı Heysem bin Tarık bin Teymur el Said için müthiş bir bilgi paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde "Türkiye ile Umman anlaştı" iddiasıyla Ortadoğu'yu sallayan Mısırlı Gazeteci Sabır Meşhur, yeni Umman Sultanı Heysem bin Tarık bin Teymur el Said için bomba bir bilgi paylaştı. Umman Sultanı'nın annesi Türk! Gazeteci Sabır Meşhur, Umman Sultanı'nın babası Tarık bin Teymur'un Türkiye'de yetiştiğini ve bir Türk kızı ile evlendiğini söyledi. Türk vatandaşlığının da bulunduğunu söyleyen Meşhur, anadilinin Türkçe olduğunu ve Arapça'yı sonradan öğrendiğini sözlerine ekledi.  Meşhur, Türkiye ile Umman arasındaki yakınlaşmasında bu durumun etkisinin olduğunu ifade etti. 
Mısırlı Gazeteci Sabır Meşhur, yeni Umman Sultanı Heysem bin Tarık bin Teymur el Said için müthiş bir bilgi paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde "Türkiye ile Umman anlaştı" iddiasıyla Ortadoğu'yu sallayan Mısırlı Gazeteci Sabır Meşhur, yeni Umman Sultanı Heysem bin Tarık bin Teymur el Said için bomba bir bilgi paylaştı.

Umman Sultanı'nın annesi Türk!
Gazeteci Sabır Meşhur, Umman Sultanı'nın babası Tarık bin Teymur'un Türkiye'de yetiştiğini ve bir Türk kızı ile evlendiğini söyledi. Türk vatandaşlığının da bulunduğunu söyleyen Meşhur, anadilinin Türkçe olduğunu ve Arapça'yı sonradan öğrendiğini sözlerine ekledi. 

Meşhur, Türkiye ile Umman arasındaki yakınlaşmasında bu durumun etkisinin olduğunu ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.