Baba Savcı Anne Hakim olursa istediğin suçu işleme özgürlünüz var

06.01.2020 - 14:41, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 2331+ kez okundu.
 

Baba Savcı Anne Hakim olursa istediğin suçu işleme özgürlünüz var

İstanbul Bakırköy’de kız arkadaşını aracında darp eden ve olaya tepki gösteren vatandaşlara öfkelenip aracını üstlerine süren Görkem Sertaç Göçmen tahliye edildi.

  İstanbul Bakırköy'de 6 Eylül 2017'de Görkem Sertaç Göçmen, kız arkadaşıyla tartışırken orada bulunan ve kendilerine bakan kafenin işletmecisi ve çalışanları ile kavga etti. Darbedilmesi üzerine Göçmen, kafenin yakınındaki evine giderek pencereden silah ile ateş etti. Açılan ateş sonucu o an parkta oturan Abdülhamit Pahıl, yaralandı. KIZ ARKADAŞINI DARBETTİ, VATANDAŞLARIN ÜZERİNE ARACINI SÜRDÜ Olaydan sonra gözaltına alınan Göçmen'in, aynı gün aracında kız arkadaşını darbettiği ve olaya tepki gösteren vatandaşlara öfkelenip aracını üstlerine sürdüğü de ortaya çıktı       DAVA AÇILDI Göçmen hakkında, “kasten yaralama", “tehdit" ve “genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçlarından dava açıldı. Sanık Göçmen, yargılandığı davada Abdulhamit Pahıl'a yönelik eyleminden dolayı “olası kasıt ile silahla yaralama" suçundan 2 bin TL adli para cezasına, Ali Arif Özel'e karşı “tehdit" suçundan ise 500 TL adli para cezasına çarptırıldı. 1.5 YILA KADAR CITIR HAPİS CEZASI İSTENDİ Sanığa verilen bu cezalarda, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Kararın ardından mahkeme ateş etmenin “kasten güvenliğe tehlikeye sokulması" suçuna değil, “yaralama" suçuna teşebbüs kapsamında olduğunu söyleyerek Ali Arif Özet ve Emre Peker yönünden Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na müzakere yazılmasını istedi. Yeniden hazırlanan iddianamede, Görkem Sertaç Göçmen'in 2 müştekiye karşı “basit yaralama" suçundan 1.5 yıla kadar hapis ile cezalandırılması talep edildi. TAHLİYE EDİLDİ Aradan geçen 1 yılın ardından Görkem Sertaç Göçmen, tahliye edildi. ANNESİ SAVUNMAK İÇİN AVUKAT OLDU Öte yandan, Görkem Sertaç Göçmen'in annesi de oğlunu savunabilmek için hakimlik görevini bırakıp, avukat olmuştu. Bu tahliye kararı milletin ruhlarına ve beyinlerine vurulan darbe olarak yerini aldı. Durum şunu gösteriyor ki  Baba Savcı  Anne Hakim olursa her türlü suç işleme özgürlüğüne bu ülkede sahip oldugunuz gibi cıtır tabir edilen cezalarla kurtulabilirsiniz! Türk'ün doğruyum ve çalışkanım yasam !  
İstanbul Bakırköy’de kız arkadaşını aracında darp eden ve olaya tepki gösteren vatandaşlara öfkelenip aracını üstlerine süren Görkem Sertaç Göçmen tahliye edildi.

 

İstanbul Bakırköy'de 6 Eylül 2017'de Görkem Sertaç Göçmen, kız arkadaşıyla tartışırken orada bulunan ve kendilerine bakan kafenin işletmecisi ve çalışanları ile kavga etti. Darbedilmesi üzerine Göçmen, kafenin yakınındaki evine giderek pencereden silah ile ateş etti.

Açılan ateş sonucu o an parkta oturan Abdülhamit Pahıl, yaralandı.

KIZ ARKADAŞINI DARBETTİ, VATANDAŞLARIN ÜZERİNE ARACINI SÜRDÜ

Olaydan sonra gözaltına alınan Göçmen'in, aynı gün aracında kız arkadaşını darbettiği ve olaya tepki gösteren vatandaşlara öfkelenip aracını üstlerine sürdüğü de ortaya çıktı

 

 

DAVA AÇILDI

Göçmen hakkında, “kasten yaralama", “tehdit" ve “genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçlarından dava açıldı. Sanık Göçmen, yargılandığı davada Abdulhamit Pahıl'a yönelik eyleminden dolayı “olası kasıt ile silahla yaralama" suçundan 2 bin TL adli para cezasına, Ali Arif Özel'e karşı “tehdit" suçundan ise 500 TL adli para cezasına çarptırıldı.

1.5 YILA KADAR CITIR HAPİS CEZASI İSTENDİ

Sanığa verilen bu cezalarda, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Kararın ardından mahkeme ateş etmenin “kasten güvenliğe tehlikeye sokulması" suçuna değil, “yaralama" suçuna teşebbüs kapsamında olduğunu söyleyerek Ali Arif Özet ve Emre Peker yönünden Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na müzakere yazılmasını istedi. Yeniden hazırlanan iddianamede, Görkem Sertaç Göçmen'in 2 müştekiye karşı “basit yaralama" suçundan 1.5 yıla kadar hapis ile cezalandırılması talep edildi.

Bakırköy saldırganı tahliye oldu

TAHLİYE EDİLDİ

Aradan geçen 1 yılın ardından Görkem Sertaç Göçmen, tahliye edildi.

ANNESİ SAVUNMAK İÇİN AVUKAT OLDU

Öte yandan, Görkem Sertaç Göçmen'in annesi de oğlunu savunabilmek için hakimlik görevini bırakıp, avukat olmuştu.

Bu tahliye kararı milletin ruhlarına ve beyinlerine vurulan darbe olarak yerini aldı. Durum şunu gösteriyor ki  Baba Savcı  Anne Hakim olursa her türlü suç işleme özgürlüğüne bu ülkede sahip oldugunuz gibi cıtır tabir edilen cezalarla kurtulabilirsiniz!

Türk'ün doğruyum ve çalışkanım yasam !



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.