Ayasofya Camii etrafında dikkat çeken hazırlık

GÜNDEM 23.07.2020 - 16:49, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1927+ kez okundu.
 

Ayasofya Camii etrafında dikkat çeken hazırlık

Onlarca yıl sonra yarın tekrar ibadete açılan Ayasofya Camii etrafına, vatandaşların sosyal mesafeye uyması için belli aralıklarla etiketler yapıştırıldı.

86 yıl sonra ibadete açılacak olan Ayasofya Camii ve Sultanahmet Meydanı’nda, Fatih Belediyesi ekiplerince sosyal mesafe düzenlemesi yapıyor. Namaz kılınacak alanlar metre ile ölçülerken önde ve arkada 1’er metre mesafesine dikkat edilerek etiketler yapıştırılıyor. 35 bin etiketin yapıştırılacağı Sultanahmet Meydanı ve Ayasofya Camii’nde hazırlıklarda sonra doğru gelindi. Öte yandan, Ayasofya Camii’nin açılış programı için alana getirilen hoparlörlerin, vinçlere asılarak kurulduğu görüldü.
Onlarca yıl sonra yarın tekrar ibadete açılan Ayasofya Camii etrafına, vatandaşların sosyal mesafeye uyması için belli aralıklarla etiketler yapıştırıldı.

86 yıl sonra ibadete açılacak olan Ayasofya Camii ve Sultanahmet Meydanı’nda, Fatih Belediyesi ekiplerince sosyal mesafe düzenlemesi yapıyor. Namaz kılınacak alanlar metre ile ölçülerken önde ve arkada 1’er metre mesafesine dikkat edilerek etiketler yapıştırılıyor.

35 bin etiketin yapıştırılacağı Sultanahmet Meydanı ve Ayasofya Camii’nde hazırlıklarda sonra doğru gelindi. Öte yandan, Ayasofya Camii’nin açılış programı için alana getirilen hoparlörlerin, vinçlere asılarak kurulduğu görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.