Avukat kendini azleden müvekkilini dövdü

26.06.2020 - 11:38, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 965+ kez okundu.
 

Avukat kendini azleden müvekkilini dövdü

Aydın'da bir avukatın eski müvekkilini dövme anı kameralara yansıdı. Avukatın daha önce de birçok kez benzer sebeplerle şikayet konusu olduğu öğrenildi.

Aydın Nazilli'de görev yapan avukat Semih Tamoğlu, 19 Haziran Cuma günü saat 14.10 sıralarında eski müvekkili Ufuk İpek'i (35) Altıntaş Mahallesi 332 sokak üzerindeki bir kafenin önünde darp etti.   SAVCILIĞA İFADE VERDİ Avukatın kendisini azleden müvekkilini darp ettiği anlar güvenlik kamerası görüntülerine de yansırken, eski avukatı tarafından darp edilen İpek, 'kasten yaralama ve hareket' gerekçesiyle Nazilli Emniyet Müdürlüğü Hürriyet Polis Merkezi Amirliği'ne giderek şikayetçi oldu. Darp edildiği gerekçesiyle sağlık raporu da alan İpek'in aynı zamanda Aydın Barosu'na da Semih Tamoğlu'ndan şikayetçi olduğunu belirtir dilekçe verdiği öğrenildi. Yapılan şikayetin ardından Nazilli Barosu'na kayıtlı olan Semih Tamoğlu, Nazilli Adliyesi'nde savcılığa ifade verdi. Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkarılan Tamoğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tamoğlu, hakkındaki iddialar karşısında sessiz kalmayı tercih etti.
Aydın'da bir avukatın eski müvekkilini dövme anı kameralara yansıdı. Avukatın daha önce de birçok kez benzer sebeplerle şikayet konusu olduğu öğrenildi.

Aydın Nazilli'de görev yapan avukat Semih Tamoğlu, 19 Haziran Cuma günü saat 14.10 sıralarında eski müvekkili Ufuk İpek'i (35) Altıntaş Mahallesi 332 sokak üzerindeki bir kafenin önünde darp etti.

 

SAVCILIĞA İFADE VERDİ
Avukatın kendisini azleden müvekkilini darp ettiği anlar güvenlik kamerası görüntülerine de yansırken, eski avukatı tarafından darp edilen İpek, 'kasten yaralama ve hareket' gerekçesiyle Nazilli Emniyet Müdürlüğü Hürriyet Polis Merkezi Amirliği'ne giderek şikayetçi oldu. Darp edildiği gerekçesiyle sağlık raporu da alan İpek'in aynı zamanda Aydın Barosu'na da Semih Tamoğlu'ndan şikayetçi olduğunu belirtir dilekçe verdiği öğrenildi. Yapılan şikayetin ardından Nazilli Barosu'na kayıtlı olan Semih Tamoğlu, Nazilli Adliyesi'nde savcılığa ifade verdi. Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkarılan Tamoğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tamoğlu, hakkındaki iddialar karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.