Avrupa'yı aşağılık kompleksine soktu

17.12.2019 - 19:48, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 921+ kez okundu.
 

Avrupa'yı aşağılık kompleksine soktu

Türkiye'nin Doğu Akdeniz hamleleri ile ilgili yayınlar yapan Alman medyası, Erdoğan'ın Avrupa Birliği'ni aşağılık kompleksine soktuğunu yazdı.

Türkiye'nin Doğu Akdeniz hamleleri Avrupa'da yankı bulmaya devam ediyor. Türkiye Akdeniz'deki sondaj faaliyetlerini sürdürürken Libya ile anlaşmaya vardı. Bölgesel tehditlere yönelik olarak KKTC'ye SİHA konuşlandırdı.   Türkiye'nin Doğu Akdeniz hamleleri Alman medyasında da ses getirdi. Alman Neue Osnabrücker Zeitung gazetesi, Başkan Erdoğan'ın dış politikada attığı adımların Avrupa Birliği'ni aşağılanmış bir psikolojinin içine soktuğunu yazdı. Gazetenin haberine göre Türkiye bu hissi Ruslara da yaşatıyor.   "HEM AB HEM DE RUSYA'NIN KENDİLERİNİ AŞAĞILANMIŞ HİSSETMESİNE NEDEN OLUYOR" Türkiye'nin Rusya'dan S-400 aldıktan sonra ABD'nin ülkedeki hava üslerini kapatmak ile tehdit etmesinin Avrupa'da aşağılık kompleksine  neden olduğunu yazdı. Gazetenin yorum kısmında,  Türkiye'nin hamleleri sıralandıktan sonra "Erdoğan, bu şekilde hem AB hem de Rusya'nın kendilerini aşağılanmış hmesine neden oluyor" denildi.
Türkiye'nin Doğu Akdeniz hamleleri ile ilgili yayınlar yapan Alman medyası, Erdoğan'ın Avrupa Birliği'ni aşağılık kompleksine soktuğunu yazdı.

Türkiye'nin Doğu Akdeniz hamleleri Avrupa'da yankı bulmaya devam ediyor. Türkiye Akdeniz'deki sondaj faaliyetlerini sürdürürken Libya ile anlaşmaya vardı. Bölgesel tehditlere yönelik olarak KKTC'ye SİHA konuşlandırdı.

 

Türkiye'nin Doğu Akdeniz hamleleri Alman medyasında da ses getirdi.

Alman Neue Osnabrücker Zeitung gazetesi, Başkan Erdoğan'ın dış politikada attığı adımların Avrupa Birliği'ni aşağılanmış bir psikolojinin içine soktuğunu yazdı. Gazetenin haberine göre Türkiye bu hissi Ruslara da yaşatıyor.

 

"HEM AB HEM DE RUSYA'NIN KENDİLERİNİ AŞAĞILANMIŞ HİSSETMESİNE NEDEN OLUYOR"

Türkiye'nin Rusya'dan S-400 aldıktan sonra ABD'nin ülkedeki hava üslerini kapatmak ile tehdit etmesinin Avrupa'da aşağılık kompleksine  neden olduğunu yazdı.

Gazetenin yorum kısmında,  Türkiye'nin hamleleri sıralandıktan sonra "Erdoğan, bu şekilde hem AB hem de Rusya'nın kendilerini aşağılanmış hmesine neden oluyor" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.