Ataşehir sapığı yakalandı

10.12.2019 - 11:10, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 1764+ kez okundu.
 

Ataşehir sapığı yakalandı

İstanbul Ataşehir'de adres sorma bahanesiyle genç bir kıza yaklaşarak cinsel organını gösteren tacizci polis tarafından yakalandı.

İstanbul Ataşehir’de bir otomobil sürücüsü, yoldaki eski basketbolcu D.Ç. adlı kadınının yanına yaklaşarak ona adres sordu. Ardından sürücü koltuğunda oturduğu yerde, genç kadına cinsel organını gösterdi. O anları kaydetti Genç kadının tepki göstermesi üzerine sapık sürücü, otomobiliyle olay yerinden uzaklaştı. Kadın basketbolcunun, cep telefonu kamerasına kaydettiği o anların görüntüleri sosyal medya üzerinden çok sayıda kişi tarafından paylaşılarak, tepki gördü. Suçlamaları kabul etmedi D.Ç. adlı genç kadın, polise giderek kendisini taciz eden sürücüden şikayetçi oldu. Görüntüleri inceleyen Ataşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Cihan A.(26) olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan Cihan A., Ataşehir Asayiş Büro Amirliği’ne getirilerek sorguya alındı. Cihan A. suçlamaları kabul etmeyerek, yanlış anlaşıldığını ileri sürdü. Sğlık kontrolünden geçirildi Şüpheli, hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltının alınmasının ardından D.Ç. de şüpheliyi teşhis için asayiş büroya geldi.
İstanbul Ataşehir'de adres sorma bahanesiyle genç bir kıza yaklaşarak cinsel organını gösteren tacizci polis tarafından yakalandı.

İstanbul Ataşehir’de bir otomobil sürücüsü, yoldaki eski basketbolcu D.Ç. adlı kadınının yanına yaklaşarak ona adres sordu.

Ardından sürücü koltuğunda oturduğu yerde, genç kadına cinsel organını gösterdi.

O anları kaydetti

Genç kadının tepki göstermesi üzerine sapık sürücü, otomobiliyle olay yerinden uzaklaştı. Kadın basketbolcunun, cep telefonu kamerasına kaydettiği o anların görüntüleri sosyal medya üzerinden çok sayıda kişi tarafından paylaşılarak, tepki gördü.

Suçlamaları kabul etmedi

D.Ç. adlı genç kadın, polise giderek kendisini taciz eden sürücüden şikayetçi oldu. Görüntüleri inceleyen Ataşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Cihan A.(26) olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan Cihan A., Ataşehir Asayiş Büro Amirliği’ne getirilerek sorguya alındı. Cihan A. suçlamaları kabul etmeyerek, yanlış anlaşıldığını ileri sürdü.

Sğlık kontrolünden geçirildi

Şüpheli, hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltının alınmasının ardından D.Ç. de şüpheliyi teşhis için asayiş büroya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.