Askerler birbirileri ile silahlı çatışmaya girdi

GÜNDEM 25.07.2020 - 18:09, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1712+ kez okundu.
 

Askerler birbirileri ile silahlı çatışmaya girdi

Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri Hurlburt Field üssünde çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada, bir kişi öldü ve bir kişi ise yaralandı.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Hava Kuvvetleri Hurlburt Field üssünde çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada, bir kişi öldü ve bir kişi ise yaralandı. Hulburt Field Üssü tarafından yapılan açıklamada, meydana gelen olayın 'silahlı iç kargaşa' sonucu meydana geldiği aktarıldı. Yaralanan kişinin hastaneye kaldırıldığı ifade edilirken, olayın ardından kapatılan üs için yaklaşık bir saat sonra 'tehlike geçti' işareti verildi. Geniş çaplı inceleme başlatıldı Silahlı çatışmaya ilişkin geniş çaplı inceleme başlatıldığı bildirildi.
Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri Hurlburt Field üssünde çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada, bir kişi öldü ve bir kişi ise yaralandı.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Hava Kuvvetleri Hurlburt Field üssünde çıkan kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışmada, bir kişi öldü ve bir kişi ise yaralandı.

Hulburt Field Üssü tarafından yapılan açıklamada, meydana gelen olayın 'silahlı iç kargaşa' sonucu meydana geldiği aktarıldı.

Yaralanan kişinin hastaneye kaldırıldığı ifade edilirken, olayın ardından kapatılan üs için yaklaşık bir saat sonra 'tehlike geçti' işareti verildi.

Geniş çaplı inceleme başlatıldı
Silahlı çatışmaya ilişkin geniş çaplı inceleme başlatıldığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.