Arkadaşlık isteğini reddeden kadını bıçakladı

09.11.2020 - 10:34, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 853+ kez okundu.
 

Arkadaşlık isteğini reddeden kadını bıçakladı

Kadını önce araçla kaçırmak isteyen zanlı, yine reddedilince sokak ortasında sırtından bıçaklayarak ağır yaraladı. Zanlı yakalanırken, kadının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bir süre önce Ahmet Y.’nin (41) iş yerinde çalışmaya başlayan yabancı uyruklu Zolaika R. (45), iş yeri sahibinin kendisine arkadaşlık isteğinde bulunması ve sürekli olarak rahatsız etmesi üzerine işten ayrıldı.   İşten ayrılan kadının peşini bırakmayan iş yeri sahibi Ahmet Y., sürekli olarak kadını takip ederek arkadaşlık istediğinde bulunmaya devam ederken, gece yarısı yine kadını takip ederek dışarı çıktığı esnada zorla arabaya bindirmek istedi.   EKMEK BIÇAĞI İLE KOVALADI Kadının araca binmeyi reddetmesi ve kaçmaya başlaması üzerine Ahmet Y., ekmek bıçağı ile araçtan inerek Aksaray’ın Taşpazar Mahallesi 857 Sokak’ta kadının peşinden koşmaya başladı. Ahmet Y., bir süre sonra yakaladığı kadını sokak ortasında sırtından bıçaklayarak yaraladı.   KADININ DURUMU AĞIR Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, kanlar içinde yere yığılan kadın olay yerine gelen ekipler tarafından Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.   Burada tedavi altına alınan kadının durumunun ağır olduğu öğrenilirken, Ahmet Y. olayın ardından kayıplara karıştı.   KISA SÜREDE YAKALANDI Olayla ilgili araştırma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kısa sürede şahsı kaçtığı araçla yakaladı. Yakalanan şüpheli hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kadını önce araçla kaçırmak isteyen zanlı, yine reddedilince sokak ortasında sırtından bıçaklayarak ağır yaraladı. Zanlı yakalanırken, kadının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bir süre önce Ahmet Y.’nin (41) iş yerinde çalışmaya başlayan yabancı uyruklu Zolaika R. (45), iş yeri sahibinin kendisine arkadaşlık isteğinde bulunması ve sürekli olarak rahatsız etmesi üzerine işten ayrıldı.

 

İşten ayrılan kadının peşini bırakmayan iş yeri sahibi Ahmet Y., sürekli olarak kadını takip ederek arkadaşlık istediğinde bulunmaya devam ederken, gece yarısı yine kadını takip ederek dışarı çıktığı esnada zorla arabaya bindirmek istedi.

 

EKMEK BIÇAĞI İLE KOVALADI
Kadının araca binmeyi reddetmesi ve kaçmaya başlaması üzerine Ahmet Y., ekmek bıçağı ile araçtan inerek Aksaray’ın Taşpazar Mahallesi 857 Sokak’ta kadının peşinden koşmaya başladı.

Ahmet Y., bir süre sonra yakaladığı kadını sokak ortasında sırtından bıçaklayarak yaraladı.

 

KADININ DURUMU AĞIR
Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, kanlar içinde yere yığılan kadın olay yerine gelen ekipler tarafından Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

 

Burada tedavi altına alınan kadının durumunun ağır olduğu öğrenilirken, Ahmet Y. olayın ardından kayıplara karıştı.

 

KISA SÜREDE YAKALANDI
Olayla ilgili araştırma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kısa sürede şahsı kaçtığı araçla yakaladı.

Yakalanan şüpheli hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.