Arap Dünyası İSLAM'ın kutsalı KURAN-I KERİM'e ihanet ediyor

GÜNDEM 16.09.2020 - 11:36, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2329+ kez okundu.
 

Arap Dünyası İSLAM'ın kutsalı KURAN-I KERİM'e ihanet ediyor

Trump'ın damadı ve danışmanı olarak bilinen Jared Kushner, Beyaz Saray'da BAE, İsrail ve Bahreyn arasında imzalanancak anlaşmaya saatler kala Bahreyn Kralı İsa Al Halife'ye Tevrat hediye etti

İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn arasında varılan "ilişkilerin normalleştirilmesine" yönelik anlaşmalar, dün Beyaz Saray'da imzalandı. ABD Başkanı Donald Trump, imza sonrası yaptığı açıklamada başka Arap ülkelerinin de İsrail ile barış anlaşmaları imzalayacağını belirterek, "İsrail, BAE ve Bahreyn karşılıklı büyükelçiler atayacaklar, turizmden ticarete, sağlıktan güvenliğe kadar geniş yelpazedeki sektörler de güçlü iş birlikleri ve ortaklıklar kurmaya başlayacaklar." dedi.   BAHREYN KRALI'NA TEVRAT ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve siyasi danışmanı olarak da bilinen Jared Kushner, İsrail ile Beyaz Saray'da imzalayacakları anlaşmaya saatler kala, İsrail'e yanaşan Bahreyn Kralı Al Halife'ye Tevrat hediye etti.
Trump'ın damadı ve danışmanı olarak bilinen Jared Kushner, Beyaz Saray'da BAE, İsrail ve Bahreyn arasında imzalanancak anlaşmaya saatler kala Bahreyn Kralı İsa Al Halife'ye Tevrat hediye etti

İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri ve Bahreyn arasında varılan "ilişkilerin normalleştirilmesine" yönelik anlaşmalar, dün Beyaz Saray'da imzalandı.

ABD Başkanı Donald Trump, imza sonrası yaptığı açıklamada başka Arap ülkelerinin de İsrail ile barış anlaşmaları imzalayacağını belirterek, "İsrail, BAE ve Bahreyn karşılıklı büyükelçiler atayacaklar, turizmden ticarete, sağlıktan güvenliğe kadar geniş yelpazedeki sektörler de güçlü iş birlikleri ve ortaklıklar kurmaya başlayacaklar." dedi.

 

BAHREYN KRALI'NA TEVRAT
ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve siyasi danışmanı olarak da bilinen Jared Kushner, İsrail ile Beyaz Saray'da imzalayacakları anlaşmaya saatler kala, İsrail'e yanaşan Bahreyn Kralı Al Halife'ye Tevrat hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.