Apo'nun çocuğuyuz diye bağıran APO'nun Piçleri yakalandı

30.12.2020 - 10:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 548+ kez okundu.
 

Apo'nun çocuğuyuz diye bağıran APO'nun Piçleri yakalandı

Antalya’da bir parkta terör propagandası yaptığı iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yavuz Özcan Parkı’nda meydana gelen olayda, parkta alkol alan iki kişi, etrafa bağırarak terör propagandası yapmaya başladı. Bu sırada parkta arkadaşlarıyla gezen 27 yaşındaki V. Y., polisi arayarak ihbarda bulundu. İhbarla birlikte olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi.   KAÇMAYA ÇALIŞTI Ekipler, V. Y.’nin gösterdiği şahıslardan biri olay yerinde gözaltına alırken, diğeri de kaçmaya çalıştı. Bu sırada polis ile şüpheli şahıs arasında kovalamaca yaşandı. Kısa süre sonra kaçan şüpheli de yakalandı. Suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler, elleri kelepçelenip Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince polis merkezine götürüldü.     'BİZ APO'NUN ÇOCUĞUYUZ' Gazetecilere açıklama yapan V. Y., şüphelilerin terör propagandası yaptığını iddia ederek, “Küfür ediyorlardı. Ellerindeki alkol şişelerini denize fırlatmaya başladılar. ‘Apo’nun askeriyim. Biz Apo’nun çocuğuyuz’ diyorlardı. Bende duyarlı bir vatandaş olarak ihbarda bulundum.” dedi.     TEHDİT ETTİ Polisin ifadesine başvurduğu V. Y. ölüm tehdidi aldığını da ileri sürerek, “2 tane oğlum var 10 tane çakalı öldürdü, seni de öldürür’ diyerek beni tehdit etti.” diye konuştu.
Antalya’da bir parkta terör propagandası yaptığı iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yavuz Özcan Parkı’nda meydana gelen olayda, parkta alkol alan iki kişi, etrafa bağırarak terör propagandası yapmaya başladı.

Bu sırada parkta arkadaşlarıyla gezen 27 yaşındaki V. Y., polisi arayarak ihbarda bulundu. İhbarla birlikte olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi.

 

KAÇMAYA ÇALIŞTI
Ekipler, V. Y.’nin gösterdiği şahıslardan biri olay yerinde gözaltına alırken, diğeri de kaçmaya çalıştı. Bu sırada polis ile şüpheli şahıs arasında kovalamaca yaşandı. Kısa süre sonra kaçan şüpheli de yakalandı.

Suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler, elleri kelepçelenip Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince polis merkezine götürüldü.

 

 

'BİZ APO'NUN ÇOCUĞUYUZ'
Gazetecilere açıklama yapan V. Y., şüphelilerin terör propagandası yaptığını iddia ederek, “Küfür ediyorlardı. Ellerindeki alkol şişelerini denize fırlatmaya başladılar. ‘Apo’nun askeriyim. Biz Apo’nun çocuğuyuz’ diyorlardı. Bende duyarlı bir vatandaş olarak ihbarda bulundum.” dedi.

 

 

TEHDİT ETTİ
Polisin ifadesine başvurduğu V. Y. ölüm tehdidi aldığını da ileri sürerek, “2 tane oğlum var 10 tane çakalı öldürdü, seni de öldürür’ diyerek beni tehdit etti.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.