Antalya'da tabancayla birlikte ceset bulundu

21.03.2021 - 15:11, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 992+ kez okundu.
 

Antalya'da tabancayla birlikte ceset bulundu

Bazı organlarının zarar gördüğü belirlenen bir ceset, yanında tabancayla birlikte bulunmasının ardından kimlik tespiti için incelemeye alındı.

Antalya Manavgat'ın Sağırin Mahallesi Köprüçay Irmağı yakınlarında ormanlık arazide bir erkek cesedi bulundu. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede cesedin bazı organlarının zarar gördüğü belirlendi.   ADLİ TIP'A GÖTÜRÜLDÜ Üzerinden kimlik çıkmayan ceset incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olay yerinde jandarma tarafından yapılan araştırmalar sonucunda cesedin yanında cep telefonu ve tabancanın yanı sıra bazı kişisel eşyalar da bulundu. Olayla ilgili Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturmanın geniş kapsamlı sürdürüldüğü belirtildi.
Bazı organlarının zarar gördüğü belirlenen bir ceset, yanında tabancayla birlikte bulunmasının ardından kimlik tespiti için incelemeye alındı.

Antalya Manavgat'ın Sağırin Mahallesi Köprüçay Irmağı yakınlarında ormanlık arazide bir erkek cesedi bulundu.

Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede cesedin bazı organlarının zarar gördüğü belirlendi.

 

ADLİ TIP'A GÖTÜRÜLDÜ
Üzerinden kimlik çıkmayan ceset incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olay yerinde jandarma tarafından yapılan araştırmalar sonucunda cesedin yanında cep telefonu ve tabancanın yanı sıra bazı kişisel eşyalar da bulundu.

Olayla ilgili Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturmanın geniş kapsamlı sürdürüldüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.