Antalya'da eşinden boşanan adamın mutluluğu

20.03.2020 - 14:57, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 969+ kez okundu.
 

Antalya'da eşinden boşanan adamın mutluluğu

Sadece 2 ay süren evliliklerinde çıkan anlaşmazlıklardan dolayı boşanan adam, arkadaşlarıyla kutlama yaptı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde Rıdvan Eren, 1 senedir nişanlı olduğu kişi ile evlendi. Çift daha sonra, şiddetli geçimsizlik ile ailevi sebeplerden çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle boşanma kararı aldı.   ARACINA 'BOŞANDIM, ÇOK MUTLUYUM' YAZDIRDI Rıdvan Eren, eşinden boşandıktan sonra otomobilini gelin arabası gibi süsleterek, arka, yan ve plaka kısmına 'Boşandım çok mutluyum, kurtuldum' yazısı yazdırdı. Damat gibi giyinen Eren, daha sonra da arkadaşlarıyla araç konvoyu oluşturup kornalara basarak şehir turu attı.   "500 BİN LİRA ZARARIM OLDU, KOLAY DEĞİL" Kutlamanın ardından evliliğinin 2 ay sürdüğünü belirteren Eren, “Boşandım çok mutluyum. Düzen üzerine kurulmuş bir evliliğe denk geldim. Bunu sonradan anladım. Bu organizasyonu mutluluğumdan dolayı yaptım. Başımdan çok kötü şeyler geçti, kolay değil. Yaklaşık 500 bin TL bir zararım oldu. Sorun yok ayaktayım çok şükür, boşandım çok mutluyum.” dedi. Evlilikten dolayı çok zarar ettiğini belirten Eren, “200 bin TL’lik takı takmıştım. Takıları da geri alamadım. Ancak sorun yok. Kendileri dini daha iyi bildikleri için yani neyin günah neyin haram olduğunu daha iyi biliyorlar. Ben bir şey demiyorum.” dedi.   "HERKES VİCDANIYLA VE ADABIYLA EVLENSİN" Evlenecek olan gençlere tavsiyelerde bulunan Eren, “Sadece kendilerini bilsinler yeter. Herkes vicdanıyla ve adabıyla evlensin. Süreç anlaşmalı bir şekilde gidiyorsa sorun yoktur. Bir insan gidişinden belli olur. Biz sadece imza parası 10 bin TL verdik, sadece hava parası.” dedi.
Sadece 2 ay süren evliliklerinde çıkan anlaşmazlıklardan dolayı boşanan adam, arkadaşlarıyla kutlama yaptı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde Rıdvan Eren, 1 senedir nişanlı olduğu kişi ile evlendi.

Çift daha sonra, şiddetli geçimsizlik ile ailevi sebeplerden çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle boşanma kararı aldı.

 

ARACINA 'BOŞANDIM, ÇOK MUTLUYUM' YAZDIRDI
Rıdvan Eren, eşinden boşandıktan sonra otomobilini gelin arabası gibi süsleterek, arka, yan ve plaka kısmına 'Boşandım çok mutluyum, kurtuldum' yazısı yazdırdı.

Damat gibi giyinen Eren, daha sonra da arkadaşlarıyla araç konvoyu oluşturup kornalara basarak şehir turu attı.

 

"500 BİN LİRA ZARARIM OLDU, KOLAY DEĞİL"
Kutlamanın ardından evliliğinin 2 ay sürdüğünü belirteren Eren, “Boşandım çok mutluyum. Düzen üzerine kurulmuş bir evliliğe denk geldim. Bunu sonradan anladım. Bu organizasyonu mutluluğumdan dolayı yaptım. Başımdan çok kötü şeyler geçti, kolay değil. Yaklaşık 500 bin TL bir zararım oldu. Sorun yok ayaktayım çok şükür, boşandım çok mutluyum.” dedi.

Evlilikten dolayı çok zarar ettiğini belirten Eren, “200 bin TL’lik takı takmıştım. Takıları da geri alamadım. Ancak sorun yok. Kendileri dini daha iyi bildikleri için yani neyin günah neyin haram olduğunu daha iyi biliyorlar. Ben bir şey demiyorum.” dedi.

 

"HERKES VİCDANIYLA VE ADABIYLA EVLENSİN"
Evlenecek olan gençlere tavsiyelerde bulunan Eren, “Sadece kendilerini bilsinler yeter. Herkes vicdanıyla ve adabıyla evlensin. Süreç anlaşmalı bir şekilde gidiyorsa sorun yoktur. Bir insan gidişinden belli olur. Biz sadece imza parası 10 bin TL verdik, sadece hava parası.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.