Anne ve Babasını darbeden kardeşini öldürdü

19.09.2020 - 13:30, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1241+ kez okundu.
 

Anne ve Babasını darbeden kardeşini öldürdü

Anne ve babasını odaya kilitleyip şiddet uygulayan kardeşi Hasan Ali Y.'yi pompalı tüfekle vuran abla Gülderen Y., gözaltına alındı.

Bursa'nın Gemlik ilçesine bağlı Cihatlı Mahallesi'nde iddiaya göre, anne ve babasını odaya kilitleyip darbeden Hasan Ali Y., araya girmek isteyen abla Gülderen Y. ile tartışma yaşadı.   KARDEŞİNİ POMPALIYLA ÖLDÜRDÜ Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşürken abla Gülderen Y., kardeşi Hasan Ali Y.'yi evde bulunan pompalı tüfek ile ateş ederek, vurdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.   Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ağır yaralı Hasan Ali Y., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.     GÖZALTINA ALINDI Abla Gülderen Y. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısının evde yaptığı incelemenin ardından anne-baba ifadelerine başvurulmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.
Anne ve babasını odaya kilitleyip şiddet uygulayan kardeşi Hasan Ali Y.'yi pompalı tüfekle vuran abla Gülderen Y., gözaltına alındı.

Bursa'nın Gemlik ilçesine bağlı Cihatlı Mahallesi'nde iddiaya göre, anne ve babasını odaya kilitleyip darbeden Hasan Ali Y., araya girmek isteyen abla Gülderen Y. ile tartışma yaşadı.

 

KARDEŞİNİ POMPALIYLA ÖLDÜRDÜ
Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşürken abla Gülderen Y., kardeşi Hasan Ali Y.'yi evde bulunan pompalı tüfek ile ateş ederek, vurdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

 

Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ağır yaralı Hasan Ali Y., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

 

 

GÖZALTINA ALINDI
Abla Gülderen Y. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısının evde yaptığı incelemenin ardından anne-baba ifadelerine başvurulmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.