Ankara'da tüfek ile market soydu, taksi çağırıp kaçtı

12.08.2020 - 13:29, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1325+ kez okundu.
 

Ankara'da tüfek ile market soydu, taksi çağırıp kaçtı

Market sahibinin 500 lirasını gasbettikten sonra çağırdığı taksiyle kaçan soyguncu, bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Ankara'nın Karapürçek Mahallesi'nde bulunan bir markete elinde pompalı tüfek ile gelen E.Ç., dışarıda bulunan S.C.E. isimli kişiyi zorla içeri soktu. MARKET SAHİBİNİ GASBEDİP, TAKSİYLE KAÇTI Daha sonra S.C.E.'ye, kız kardeşini aratıp telefonda, “Ben delirdim iyice, herkesi gasbedeceğim. İlk bakkaldan başladım” dedi. Şüpheli E.Ç. telefonu kapattıktan sonra market sahibi I.C.'nin 500 lirasını gasbetti. Şüpheli, olay yerine taksi çağırarak kaçtı.   YAKALANDI İhbar üzerine harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri, E.Ç.'yi Çankırı Caddesi'nden Ulus istikametine giderken olayda kullanmış olduğu pompalı tüfekle birlikte yakalandı. Şahsın üzerinden marketten gasbettiği 500 lira da çıktı. Şüpheli E.Ç., mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Market sahibinin 500 lirasını gasbettikten sonra çağırdığı taksiyle kaçan soyguncu, bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Ankara'nın Karapürçek Mahallesi'nde bulunan bir markete elinde pompalı tüfek ile gelen E.Ç., dışarıda bulunan S.C.E. isimli kişiyi zorla içeri soktu.

MARKET SAHİBİNİ GASBEDİP, TAKSİYLE KAÇTI
Daha sonra S.C.E.'ye, kız kardeşini aratıp telefonda, “Ben delirdim iyice, herkesi gasbedeceğim. İlk bakkaldan başladım” dedi.

Şüpheli E.Ç. telefonu kapattıktan sonra market sahibi I.C.'nin 500 lirasını gasbetti. Şüpheli, olay yerine taksi çağırarak kaçtı.

 

YAKALANDI
İhbar üzerine harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri, E.Ç.'yi Çankırı Caddesi'nden Ulus istikametine giderken olayda kullanmış olduğu pompalı tüfekle birlikte yakalandı. Şahsın üzerinden marketten gasbettiği 500 lira da çıktı.

Şüpheli E.Ç., mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.