Ankara'da liseli genç annesinin sevgilisini bıçakladı

CİNAYET 10.02.2021 - 10:38, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 998+ kez okundu.
 

Ankara'da liseli genç annesinin sevgilisini bıçakladı

Altındağ ilçesinde lise öğrencisi genç, annesinin evlerine çağırdığı erkek arkadaşını bıçakladı.

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Baraj Mahallesi'nde Emre T., evinde bilgisayar oyunu oynadığı sırada annesinin odasından gelen sesler üzerine diğer odaya geçti. Emre T., odada annesi B.T. ve sevgilisi Enis Y.'yi görünce tartışmaya başladı.   3 YERİNDEN BIÇAKLADI Tartışma, kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Kavga sırasında mutfağa yönelen Emre T., mutfaktan aldığı bıçakla Enis Y.'yi sırtından, karnından ve sol omzundan bıçakladı. Çıkan arbedede Emre T. de elinden yaralandı. Olayı duyup gelen Emre T.'nin arkadaşları, Emre T.'yi sakinleştirerek 155'e haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.   HASTANEYE KALDIRILDI Yaralı Enis Y., olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı. Enis Y.'nin sağlık durumunun ciddi olmadığı öğrenildi. Öte yandan Emre T. tedavisinin ardından gözaltına alınırken, annesi B.T. ise ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü.
Altındağ ilçesinde lise öğrencisi genç, annesinin evlerine çağırdığı erkek arkadaşını bıçakladı.

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Baraj Mahallesi'nde Emre T., evinde bilgisayar oyunu oynadığı sırada annesinin odasından gelen sesler üzerine diğer odaya geçti.

Emre T., odada annesi B.T. ve sevgilisi Enis Y.'yi görünce tartışmaya başladı.

 

3 YERİNDEN BIÇAKLADI
Tartışma, kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Kavga sırasında mutfağa yönelen Emre T., mutfaktan aldığı bıçakla Enis Y.'yi sırtından, karnından ve sol omzundan bıçakladı.

Çıkan arbedede Emre T. de elinden yaralandı.

Olayı duyup gelen Emre T.'nin arkadaşları, Emre T.'yi sakinleştirerek 155'e haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

 

HASTANEYE KALDIRILDI
Yaralı Enis Y., olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı. Enis Y.'nin sağlık durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.

Öte yandan Emre T. tedavisinin ardından gözaltına alınırken, annesi B.T. ise ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.