Ankara’da genç doktor koronavirüse yenildi

24.03.2021 - 11:46, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1994+ kez okundu.
 

Ankara’da genç doktor koronavirüse yenildi

İkinci kez yakalandığı koronavirüse yenik düşen doktorun, Sağlık Bakanlığı Müfettişi görev yaptığı öğrenildi.

Koronavirüs salgınının ilk yayıldığı günden bu yana gecesini gündüzüne katan, tüm yakınlarından uzakta hastalıkla cebelleşenlerin yardımına koşan sağlıkçılardan biri daha hayatını kaybetti. Ankara'da Sağlık Bakanlığı Müfettişi olarak görev yapan 31 yaşındaki doktor Berrin Akbal, koronavirüs sebebiyle dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.   İKİNCİ KEZ KORONAVİRÜSE YAKALANDI Acı haber, Sağlık Bakanlığı’nın sitesinden duyuruldu. Genç doktorun koronavirüse ikinci kez yakalandığı belirtilirken, sosyal medyada doktor ile ilgili birçok başsağlığı mesajı paylaşıldı.
İkinci kez yakalandığı koronavirüse yenik düşen doktorun, Sağlık Bakanlığı Müfettişi görev yaptığı öğrenildi.

Koronavirüs salgınının ilk yayıldığı günden bu yana gecesini gündüzüne katan, tüm yakınlarından uzakta hastalıkla cebelleşenlerin yardımına koşan sağlıkçılardan biri daha hayatını kaybetti.

Ankara'da Sağlık Bakanlığı Müfettişi olarak görev yapan 31 yaşındaki doktor Berrin Akbal, koronavirüs sebebiyle dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

 

İKİNCİ KEZ KORONAVİRÜSE YAKALANDI
Acı haber, Sağlık Bakanlığı’nın sitesinden duyuruldu.

Genç doktorun koronavirüse ikinci kez yakalandığı belirtilirken, sosyal medyada doktor ile ilgili birçok başsağlığı mesajı paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.