Ankara'da 10 yıllık eşini sokak ortasında öldürdü

23.05.2020 - 14:51, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2254+ kez okundu.
 

Ankara'da 10 yıllık eşini sokak ortasında öldürdü

Eşi Selma Tetik'i markete giderken tabancayla vurup, bekçilere de ateş açan şahıs gözaltına alındı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşayan Veysel Tetik, dün bilinmeyen bir nedenle tartıştığı eşini, bu sabah markete gitme bahanesiyle 2 çocuğunun bulunduğu evden çıkardı. SOKAK ORTASINDA EŞİNİ ÖLDÜRDÜ Üzerinde polis gömleği bulunan Veysel Tetik, sokakta yürürken birden belindeki tabancayı çıkarıp, 10 yıllık eşine ateş etti. Boynundan vurulan Selma Tetik ise ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Tetik, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. BEKÇİLERLE KOVALAMACA Veysel Tetik, olay yerine gelerek 'teslim ol' çağrısı yapan bekçilere, bir el ateş ederek kaçtı. Bekçilerin sokakta yaklaşık 100 metre kovaladığı Tetik, yakalanacağını anlaşınca bu sefer tabancayı kendi başına dayadı.   GÖZALTINA ALINDI Veysel Tetik, gelen polis ve bekçilerin ikna çalışması sonucu silahını bırakarak teslim oldu. Polis olmamasına karşın polis gömleği giyen Veysel Tetik, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.
Eşi Selma Tetik'i markete giderken tabancayla vurup, bekçilere de ateş açan şahıs gözaltına alındı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşayan Veysel Tetik, dün bilinmeyen bir nedenle tartıştığı eşini, bu sabah markete gitme bahanesiyle 2 çocuğunun bulunduğu evden çıkardı.

SOKAK ORTASINDA EŞİNİ ÖLDÜRDÜ
Üzerinde polis gömleği bulunan Veysel Tetik, sokakta yürürken birden belindeki tabancayı çıkarıp, 10 yıllık eşine ateş etti. Boynundan vurulan Selma Tetik ise ağır yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Tetik, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.


BEKÇİLERLE KOVALAMACA
Veysel Tetik, olay yerine gelerek 'teslim ol' çağrısı yapan bekçilere, bir el ateş ederek kaçtı.

Bekçilerin sokakta yaklaşık 100 metre kovaladığı Tetik, yakalanacağını anlaşınca bu sefer tabancayı kendi başına dayadı.

 

GÖZALTINA ALINDI
Veysel Tetik, gelen polis ve bekçilerin ikna çalışması sonucu silahını bırakarak teslim oldu.

Polis olmamasına karşın polis gömleği giyen Veysel Tetik, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.