Amerikan uçağında koronalı hasta öldü

20.12.2020 - 19:57, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1777+ kez okundu.
 

Amerikan uçağında koronalı hasta öldü

ABD'de United Airlines havayolu şirketine ait bir uçakta bir koronavirüs hastasının hayatını kaybetmesiyle büyük panik yaşandı.

ABD'de United Airlines havayolu şirketine ait bir uçakta, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif olan fakat gizleyerek uçağa binen ABD'linin hayatını kaybetmesiyle büyük panik yaşandı. Yolcular adeta birbirine girdi Florida'dan Los Angeles'a hareket eden uçakta koronavirüslü hastanın hayatını kaybetmesinin ardından büyük bir panik meydana geldi. New Orleans'a acil iniş gerçekleştiren uçakta yolcular adeta birbirine girdi. "Nefes almakta zorlanıyordu ve aşırı derecede terliyordu" Uçakta bulunan yolcular koronavirüsten ölen kişinin uçağın kalkışından önce de nefes almakta zorlandığını ve aşırı derecede terlediğini anlattı.
ABD'de United Airlines havayolu şirketine ait bir uçakta bir koronavirüs hastasının hayatını kaybetmesiyle büyük panik yaşandı.

ABD'de United Airlines havayolu şirketine ait bir uçakta, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif olan fakat gizleyerek uçağa binen ABD'linin hayatını kaybetmesiyle büyük panik yaşandı.

Yolcular adeta birbirine girdi
Florida'dan Los Angeles'a hareket eden uçakta koronavirüslü hastanın hayatını kaybetmesinin ardından büyük bir panik meydana geldi.

New Orleans'a acil iniş gerçekleştiren uçakta yolcular adeta birbirine girdi.

"Nefes almakta zorlanıyordu ve aşırı derecede terliyordu"
Uçakta bulunan yolcular koronavirüsten ölen kişinin uçağın kalkışından önce de nefes almakta zorlandığını ve aşırı derecede terlediğini anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.