Amerikan Askerlerine: Aptal piçler alkışlayın !

26.09.2020 - 21:15, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1971+ kez okundu.
 

Amerikan Askerlerine: Aptal piçler alkışlayın !

ABD Başkanı Donald Trump'ın seçimlerdeki rakibi Joe Biden askerlerin önündeki konuşması dinleyenleri şok etti. Görüntülerde Biden'ın kendisine dinleyen askerlere "Bunu alkışlayın, sizi aptal p.çler" dediği duyuldu.

ABD'de 3 Kasım tarihinde yapılacak başkanlık seçimleri öncesi mevcut başkan Donald Trump birçok ankette Demokratların adayı Joe Biden’ın gerisinde kalmıştı. Bu dönemde Biden’ın ABD askerlerine, "Alkışlayın aptal p.çler" dediği bir video ortaya çıktı. 2016 yılında kaydedilen videoda Biden, ABD askerlerine alenen küfür ettiği görüldü.   O dönem ABD başkan yardımcısı olan Biden'ın bir yurtdışı seyahati öncesi askerlerin önünde konuşurken "Bunu alkışlayın, sizi aptal p.çler" dediği duyuldu.   Videonun devamında ise Biden, "Ne sıkıcı bir tayfasınız. Bilmiyorum, biraz kafanız çalışmıyor olmalı" ifadelerini kullandı. Biden'ın bu görüntüleri sosyal medyada dolaşıma sokularak viral oldu.   Söz konusu görüntüler sosyal medyada hem Trump hem Biden için "al birini vur ötekine" şeklinde yorumları beraberinde getirdi. Öte yandan konuya ilişkin açıklama Biden'ın kampanya sözcüsü Andrew Bates, Biden'ın bu sözleri şaka amaçlı kullandığını ileri sürdü.
ABD Başkanı Donald Trump'ın seçimlerdeki rakibi Joe Biden askerlerin önündeki konuşması dinleyenleri şok etti. Görüntülerde Biden'ın kendisine dinleyen askerlere "Bunu alkışlayın, sizi aptal p.çler" dediği duyuldu.

ABD'de 3 Kasım tarihinde yapılacak başkanlık seçimleri öncesi mevcut başkan Donald Trump birçok ankette Demokratların adayı Joe Biden’ın gerisinde kalmıştı. Bu dönemde Biden’ın ABD askerlerine, "Alkışlayın aptal p.çler" dediği bir video ortaya çıktı. 2016 yılında kaydedilen videoda Biden, ABD askerlerine alenen küfür ettiği görüldü.

 

O dönem ABD başkan yardımcısı olan Biden'ın bir yurtdışı seyahati öncesi askerlerin önünde konuşurken "Bunu alkışlayın, sizi aptal p.çler" dediği duyuldu.

 

Videonun devamında ise Biden, "Ne sıkıcı bir tayfasınız. Bilmiyorum, biraz kafanız çalışmıyor olmalı" ifadelerini kullandı. Biden'ın bu görüntüleri sosyal medyada dolaşıma sokularak viral oldu.

 

Söz konusu görüntüler sosyal medyada hem Trump hem Biden için "al birini vur ötekine" şeklinde yorumları beraberinde getirdi. Öte yandan konuya ilişkin açıklama Biden'ın kampanya sözcüsü Andrew Bates, Biden'ın bu sözleri şaka amaçlı kullandığını ileri sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.