Amerikada olsaydı Polis mermi manyağı yapmıştı

15.05.2020 - 11:57, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 925+ kez okundu.
 

Amerikada olsaydı Polis mermi manyağı yapmıştı

Psikolojik sorunları olan şahıs, sokak ortasında bıçakla canını kıymak isterken, polisin uzun uğraşları sonucunda vazgeçirildi.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Gazipaşa Mahallesi'nde, psikolojik sorunları oldan Musa S., yarı çıplak halde sokağa çıkıp, elindeki ekmek bıçağıyla intihara kalkıştı. Çevreye bağıran ve küfür eden Musa S.'yi gören vatandaşların durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine, bölgeye ekipler sevk edildi.   1 SAATİN SONUNDA İKNA OLDU Olay yerine gelen polis ekipleri, Musa S. ile konuşmaya başlarken, vücuduna bıçağı dayayan Musa S., polislerin kendisine yaklaşmasına izin vermedi. Uzlaştırmacı polis Musa S.’nin dertlerini dinleyerek intihar etmemesi gerektiğini, canını değerli olduğunu söyledi. Bunun üzerine ikna olan Musa S., elindeki bıçağı polise verip, teslim oldu. Musa S. daha sonra ifadesi alınmak üzere Bağlar Polis Merkezi'ne götürüldü.
Psikolojik sorunları olan şahıs, sokak ortasında bıçakla canını kıymak isterken, polisin uzun uğraşları sonucunda vazgeçirildi.

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Gazipaşa Mahallesi'nde, psikolojik sorunları oldan Musa S., yarı çıplak halde sokağa çıkıp, elindeki ekmek bıçağıyla intihara kalkıştı.

Çevreye bağıran ve küfür eden Musa S.'yi gören vatandaşların durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine, bölgeye ekipler sevk edildi.

 

1 SAATİN SONUNDA İKNA OLDU
Olay yerine gelen polis ekipleri, Musa S. ile konuşmaya başlarken, vücuduna bıçağı dayayan Musa S., polislerin kendisine yaklaşmasına izin vermedi.

Uzlaştırmacı polis Musa S.’nin dertlerini dinleyerek intihar etmemesi gerektiğini, canını değerli olduğunu söyledi. Bunun üzerine ikna olan Musa S., elindeki bıçağı polise verip, teslim oldu.

Musa S. daha sonra ifadesi alınmak üzere Bağlar Polis Merkezi'ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.