Amerika'da Trump'ın kaybetmesiyle iç savaş korkusu yaşanıyor

GÜNDEM 31.10.2020 - 12:48, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 675+ kez okundu.
 

Amerika'da Trump'ın kaybetmesiyle iç savaş korkusu yaşanıyor

BD'de ün yapmış tasarım mağazaları 3 Kasım'daki başkanlık seçimleri ve sonrası için sivil itaatsizlik ve yağma riskine karşı çeşitli önlemler almaya başladı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin en kalabalık şehri ve dünyanın en kalabalık metropolitan alanlarından biri olan New York'un ünlü alışveriş caddesi 5th Avenue (Beşinci Cadde) ve Los Angeles'taki Rodeo Drive'daki ünlü tasarım mağazaları güvenlik önemlerini artırdı. Bazı mağazalar camlarını tahta plaklarla kaplatacağını açıklarken bazıları ise özel güvenlik şirketleri ile anlaşacağını duyurdu.   SEÇİM GÜNÜ KAPATILACAK Los Angeles'ta ise polis, lüks tasarım mağazaların bulunduğu ünlü alışveriş caddesi Rodeo Drive'ı seçim günü kapatacağını bildirdi.   SİLAH VE MÜHİMMAT REYONLARI BOŞALTILDI ABD'deki dev market zinciri Wallmart da başkanlık seçimine günler kala Philadelphia'da bir siyahinin polis tarafından vurularak öldürülmesinin ardından başlayan protesto ve yağma eylemleri üzerine tüm mağazalarındaki silah ve mühimmat reyonlarını boşalttığını açıklamıştı.
BD'de ün yapmış tasarım mağazaları 3 Kasım'daki başkanlık seçimleri ve sonrası için sivil itaatsizlik ve yağma riskine karşı çeşitli önlemler almaya başladı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin en kalabalık şehri ve dünyanın en kalabalık metropolitan alanlarından biri olan New York'un ünlü alışveriş caddesi 5th Avenue (Beşinci Cadde) ve Los Angeles'taki Rodeo Drive'daki ünlü tasarım mağazaları güvenlik önemlerini artırdı.

Bazı mağazalar camlarını tahta plaklarla kaplatacağını açıklarken bazıları ise özel güvenlik şirketleri ile anlaşacağını duyurdu.

 

SEÇİM GÜNÜ KAPATILACAK
Los Angeles'ta ise polis, lüks tasarım mağazaların bulunduğu ünlü alışveriş caddesi Rodeo Drive'ı seçim günü kapatacağını bildirdi.

 

SİLAH VE MÜHİMMAT REYONLARI BOŞALTILDI
ABD'deki dev market zinciri Wallmart da başkanlık seçimine günler kala Philadelphia'da bir siyahinin polis tarafından vurularak öldürülmesinin ardından başlayan protesto ve yağma eylemleri üzerine tüm mağazalarındaki silah ve mühimmat reyonlarını boşalttığını açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.