Amerika'da adam kalmamış Başkan olmak bu Pezo'ya kalmış

GÜNDEM 05.07.2020 - 18:12, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1588+ kez okundu.
 

Amerika'da adam kalmamış Başkan olmak bu Pezo'ya kalmış

Rap şarkıcısı, müzik prodüktörü ve moda tasarımcısı Kanye West, ABD Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Donald Trump'ı desteklemesiyle bilinen West'e eşi Kim Kardashian ve teknoloji dahisi Elon Musk'tan destek geldi.

ABD Başkanı Donald Trump’ı destekleyen açıklamalarda bulunan ve Trump’ı Beyaz Saray’da ziyaret eden ABD’li rap şarkıcısı, prodüktör ve moda tasarımcısı Kanye West, yeni bir unvan daha edinmek için kolları sıvadı ve kasım ayında yapılacak ABD Başkanlık seçimlerine aday olduğunu duyurdu. Şarkıcılığının yanı sıra reality show yıldızı Kim Kardashian'ın eşi olarak sık sık magazin gündeminde yer alan 43 yaşındaki West, kişisel Twitter hesabından bir mesaj paylaşarak, “Tanrı'ya inanarak, vizyonumuzu birleştirerek ve geleceğimizi inşa ederek Amerika’nın vaatlerini gerçeğe dönüştürmeliyiz” açıklamasını yaptı. West açıklamasının sonuna ABD bayrağı emojisi de ekledi ve seçim sloganını da “VISION2020” yani “VİZYON2020” olarak belirlediğini vurguladı. 3 Kasım’daki seçimlere gerçekten katılıp katılmayacağı ya da resmi başvurusunu yapıp yapmadığına dair net bir açıklama yapılmazken, teknik olarak West’in adaylığa şu anda başvurmasının önü açık. Zira bağımsız aday olarak birçok eyalette başvuru yapma süresi henüz dolmadı. "BENİM TAM DESTEĞİM SENİNDİR" West’in sosyal medyada paylaştığı mesaj büyük yankı uyandırırken, Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın da dahil olduğu birçok isim bu hamleyi desteklediğini duyurdu. Musk, Twitter üzerinden “Benim tam desteğim senindir” mesajını paylaştı. KARDASHIAN'DAN DESTEK Kim Kardashian da eşinin, adaylığını duyurduğu sosyal medya mesajına ABD bayrağı emojisi koyarak paylaştı ve West'e desteğini gösterdi. Kanye West, Nisan 2020'de açıklanan Forbes'un milyarderler listesine girmesiyle gündeme gelmişti. FORBES LİSTESİNDE West'in, giyim markası Yeezy sayesinde 1.3 milyar dolar serveti olduğu belirtilmiş, ancak bu liste ünlü şarkıcıyı tatmin etmemişti. Çünkü Kanye West'e göre kendisinin serveti 3.3 milyar dolardı.  Bloomberg, West'in muhasebecisinin Forbes'a, servetin 3 milyar dolardan fazla olduğunu gösteren belgeler sunduğunu yazmıştı. Forbes'a göre Kanye West'in mal varlığı şu şekilde:  Bank of America'nın 3 milyar dolar değer biçtiği Yeezy markasının 1,26 milyar dolarlık hissesi. 17 milyon dolar nakit 35 milyon dolar borsa yatırımı 21 milyon dolarlık gayrimenkul 3 milyon 845 bin 162 dolarlık araç 294 bin 50 dolarlık çiftlik hayvanı Kim Kardashian'ın eşi rap şarkıcısı Kanye West ABD Başkanlığı’na aday oldu  TRUMP'A İNİŞLİ ÇIKIŞLI DESTEK 2018’de Beyaz Saray’a giden West sık sık ABD Başkanı Trump’ı övüyordu. Donald Trump'ın en büyük destekçlerinden olan Kanye West, daha sonra kandırıldığını ve artık siyasetten uzak kalma kararı aldığını açıklamıştı. West, Trump'a desteği dolayısıyla eleştiri oklarını üzerine çekmiş, sonrasında artık desteğini geri çektiğini açıklamıştı. West, "Gözlerim açıldı, inanmadığım mesajların yayılması için kullanıldım. Kendimi siyasetten uzak tutacağım ve tamamen yaratıcı olmaya odaklanacağım" demişti. Ancak West, 2019'da Trump'a tekrar destek verdiğini açıklamış, sosyal medyada “Trump her zaman” notunu yazmıştı.
Rap şarkıcısı, müzik prodüktörü ve moda tasarımcısı Kanye West, ABD Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Donald Trump'ı desteklemesiyle bilinen West'e eşi Kim Kardashian ve teknoloji dahisi Elon Musk'tan destek geldi.

ABD Başkanı Donald Trump’ı destekleyen açıklamalarda bulunan ve Trump’ı Beyaz Saray’da ziyaret eden ABD’li rap şarkıcısı, prodüktör ve moda tasarımcısı Kanye West, yeni bir unvan daha edinmek için kolları sıvadı ve kasım ayında yapılacak ABD Başkanlık seçimlerine aday olduğunu duyurdu.

Şarkıcılığının yanı sıra reality show yıldızı Kim Kardashian'ın eşi olarak sık sık magazin gündeminde yer alan 43 yaşındaki West, kişisel Twitter hesabından bir mesaj paylaşarak, “Tanrı'ya inanarak, vizyonumuzu birleştirerek ve geleceğimizi inşa ederek Amerika’nın vaatlerini gerçeğe dönüştürmeliyiz” açıklamasını yaptı. West açıklamasının sonuna ABD bayrağı emojisi de ekledi ve seçim sloganını da “VISION2020” yani “VİZYON2020” olarak belirlediğini vurguladı.


3 Kasım’daki seçimlere gerçekten katılıp katılmayacağı ya da resmi başvurusunu yapıp yapmadığına dair net bir açıklama yapılmazken, teknik olarak West’in adaylığa şu anda başvurmasının önü açık. Zira bağımsız aday olarak birçok eyalette başvuru yapma süresi henüz dolmadı.


"BENİM TAM DESTEĞİM SENİNDİR"

West’in sosyal medyada paylaştığı mesaj büyük yankı uyandırırken, Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın da dahil olduğu birçok isim bu hamleyi desteklediğini duyurdu. Musk, Twitter üzerinden “Benim tam desteğim senindir” mesajını paylaştı.


KARDASHIAN'DAN DESTEK

Kim Kardashian da eşinin, adaylığını duyurduğu sosyal medya mesajına ABD bayrağı emojisi koyarak paylaştı ve West'e desteğini gösterdi.


Kanye West, Nisan 2020'de açıklanan Forbes'un milyarderler listesine girmesiyle gündeme gelmişti.


FORBES LİSTESİNDE

West'in, giyim markası Yeezy sayesinde 1.3 milyar dolar serveti olduğu belirtilmiş, ancak bu liste ünlü şarkıcıyı tatmin etmemişti. Çünkü Kanye West'e göre kendisinin serveti 3.3 milyar dolardı. 

Bloomberg, West'in muhasebecisinin Forbes'a, servetin 3 milyar dolardan fazla olduğunu gösteren belgeler sunduğunu yazmıştı.


Forbes'a göre Kanye West'in mal varlığı şu şekilde:

 Bank of America'nın 3 milyar dolar değer biçtiği Yeezy markasının 1,26 milyar dolarlık hissesi.
17 milyon dolar nakit
35 milyon dolar borsa yatırımı
21 milyon dolarlık gayrimenkul
3 milyon 845 bin 162 dolarlık araç
294 bin 50 dolarlık çiftlik hayvanı
Kim Kardashian'ın eşi rap şarkıcısı Kanye West ABD Başkanlığı’na aday oldu 


TRUMP'A İNİŞLİ ÇIKIŞLI DESTEK

2018’de Beyaz Saray’a giden West sık sık ABD Başkanı Trump’ı övüyordu.


Donald Trump'ın en büyük destekçlerinden olan Kanye West, daha sonra kandırıldığını ve artık siyasetten uzak kalma kararı aldığını açıklamıştı.

West, Trump'a desteği dolayısıyla eleştiri oklarını üzerine çekmiş, sonrasında artık desteğini geri çektiğini açıklamıştı.


West, "Gözlerim açıldı, inanmadığım mesajların yayılması için kullanıldım. Kendimi siyasetten uzak tutacağım ve tamamen yaratıcı olmaya odaklanacağım" demişti.

Ancak West, 2019'da Trump'a tekrar destek verdiğini açıklamış, sosyal medyada “Trump her zaman” notunu yazmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.