Almanya’da çocuk kanalında İslam düşmanlığı!

04.11.2020 - 13:14, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1393+ kez okundu.
 

Almanya’da çocuk kanalında İslam düşmanlığı!

Almanya’ya yayın yapan KİKA TV adlı sözde çocuk kanalında İslam düşmanlığı yapıldı.

Avrupa’da giderek artan İslam düşmanlığı çocuk kanallarına da sıçradı. Çok sayıda Türk ve Müslüman’ın yaşadığı ülkede yayın yapan KİKA TV adlı sözde çocuk kanalı İslam düşmanlığını televizyon ekranlarına taşıdı. Çocukların zihnini kirli fikirleri ile kirletmeye çalışan kanal yayınladığı bir videoda İslam’ı terörizm ile eş değermiş gibi gösterdi. Videoada yüzleri asık 2 insan figürünün yanında elinde silah bulunan yüzü kapalı bir terörist görülüyor. İslam yazısının da gösterildiği videonun sonraki karesinde ise silah çizimi ve üzerinde ‘İslam’ yazısı görülüyor. Skandal yayın Almanya’da yaşayan çok sayıda Müslümandan tepki çekerken Alman çocuk kanalının bu yobazlığına karşı Alman yetkili birimlerinin harekete geçip geçmeyeceği merak ediliyor.
Almanya’ya yayın yapan KİKA TV adlı sözde çocuk kanalında İslam düşmanlığı yapıldı.

Avrupa’da giderek artan İslam düşmanlığı çocuk kanallarına da sıçradı. Çok sayıda Türk ve Müslüman’ın yaşadığı ülkede yayın yapan KİKA TV adlı sözde çocuk kanalı İslam düşmanlığını televizyon ekranlarına taşıdı.

Çocukların zihnini kirli fikirleri ile kirletmeye çalışan kanal yayınladığı bir videoda İslam’ı terörizm ile eş değermiş gibi gösterdi.

Videoada yüzleri asık 2 insan figürünün yanında elinde silah bulunan yüzü kapalı bir terörist görülüyor. İslam yazısının da gösterildiği videonun sonraki karesinde ise silah çizimi ve üzerinde ‘İslam’ yazısı görülüyor.

Skandal yayın Almanya’da yaşayan çok sayıda Müslümandan tepki çekerken Alman çocuk kanalının bu yobazlığına karşı Alman yetkili birimlerinin harekete geçip geçmeyeceği merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.