Alışveriş sepetiyle hırsızı yakalatan müşteri

17.02.2020 - 23:48, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1906+ kez okundu.
 

Alışveriş sepetiyle hırsızı yakalatan müşteri

ABD'de bir müşteri, güvenlik görevlisinden kaçan bir hırsızın önüne ittiği alışveriş arabası ile hırsızın düşerek yakalanmasını sağladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

ABD'nin Georgia eyaletinin Peachtree kentinde alışverişini bitiren bir müşteri, otoparkta alışveriş arabasıyla aracına doğru ilerliyordu. Arkadan gelmekte olan bir hırsızı ve hırsızı kovalayan güvenlik görevlisini fark ede müşteri, alışveriş arabasını hırsızın önüne doğru iterek adamın yolunu kesti ve yere düşmesini sağladı. GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAYAN POLİS TEŞEKKÜR ETİ Hırsızı kovalayan güvenlik görevlileri ise yerde yatan hırsızı hızlıca yakaladı. Tüm olay, güvenlik görevlisinin vücut kamerasına ve süpermarketin güvenlik kamerasına yansıdı. Peachtree kenti polisi ise görüntüleri sosyal medyadan yayınlayarak, hırsızın yakalanmasını sağlayan adama teşekkür etti.
ABD'de bir müşteri, güvenlik görevlisinden kaçan bir hırsızın önüne ittiği alışveriş arabası ile hırsızın düşerek yakalanmasını sağladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

ABD'nin Georgia eyaletinin Peachtree kentinde alışverişini bitiren bir müşteri, otoparkta alışveriş arabasıyla aracına doğru ilerliyordu.

Arkadan gelmekte olan bir hırsızı ve hırsızı kovalayan güvenlik görevlisini fark ede müşteri, alışveriş arabasını hırsızın önüne doğru iterek adamın yolunu kesti ve yere düşmesini sağladı.

GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAYAN POLİS TEŞEKKÜR ETİ
Hırsızı kovalayan güvenlik görevlileri ise yerde yatan hırsızı hızlıca yakaladı. Tüm olay, güvenlik görevlisinin vücut kamerasına ve süpermarketin güvenlik kamerasına yansıdı. Peachtree kenti polisi ise görüntüleri sosyal medyadan yayınlayarak, hırsızın yakalanmasını sağlayan adama teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.