AK Parti yapıyor, CHP sahipleniyor

30.10.2020 - 09:40, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1104+ kez okundu.
 

AK Parti yapıyor, CHP sahipleniyor

1.5 yıldır işbaşında olan ve hiçbir yeni icraata imza atamayan CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ancak AK Parti döneminde yapılan projeleri açmakla yetinmeye devam ediyor...

Bu bağlamda yapımına 2014 yılında başlanan ve saatte 140 bin yolcu kapasiteli ve 6 ilçeden geçen M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu dün yolcu taşımacılığına başladı.   Karantinadaki İmamoğlu telefonla törene katıldı Seferlerin başlaması dolayısıyla Tekstilkent’te bulunan kumanda merkezinde gerçekleştirilen törende konuşan Metro İstanbul AŞ Genel Müdürü Özgür Soy, metro hakkında teknik bilgiler verdikten sonra Kovid-19 tedavisi gören İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na telefonla bağlandı. Hattın yapımında emeği geçenlere teşekkür eden İmamoğlu, 6 ilçeyi geçerek saatte 140 bin yolcuyu hızlı ve konforlu bir şekilde taşıyabilecek sürücüsüz metronun İstanbullulara hayırlı olmasını diledi.   Metro hattı 10 gün ücretsiz hizmet verecek İmamoğlu, hattın ilk 10 gün ücretsiz hizmet vereceğini de hatırlattı. Yaklaşık 3 milyon insanın yaşadığı Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Esenler, Bağcılar, Kağıthane ve Şişli ilçelerini birbirine bağlayan hat, günde 352 sefer yaparak 400 bin yolcu taşıyacak. Birçok noktada diğer toplu ulaşım araçlarıyla entegre olan hat, tek yönde saatte 70 bin İstanbulluya hizmet verebilecek.
1.5 yıldır işbaşında olan ve hiçbir yeni icraata imza atamayan CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ancak AK Parti döneminde yapılan projeleri açmakla yetinmeye devam ediyor...

Bu bağlamda yapımına 2014 yılında başlanan ve saatte 140 bin yolcu kapasiteli ve 6 ilçeden geçen M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu dün yolcu taşımacılığına başladı.

 

Karantinadaki İmamoğlu telefonla törene katıldı

Seferlerin başlaması dolayısıyla Tekstilkent’te bulunan kumanda merkezinde gerçekleştirilen törende konuşan Metro İstanbul AŞ Genel Müdürü Özgür Soy, metro hakkında teknik bilgiler verdikten sonra Kovid-19 tedavisi gören İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na telefonla bağlandı. Hattın yapımında emeği geçenlere teşekkür eden İmamoğlu, 6 ilçeyi geçerek saatte 140 bin yolcuyu hızlı ve konforlu bir şekilde taşıyabilecek sürücüsüz metronun İstanbullulara hayırlı olmasını diledi.

 

Metro hattı 10 gün ücretsiz hizmet verecek

İmamoğlu, hattın ilk 10 gün ücretsiz hizmet vereceğini de hatırlattı. Yaklaşık 3 milyon insanın yaşadığı Gaziosmanpaşa, Sultangazi, Esenler, Bağcılar, Kağıthane ve Şişli ilçelerini birbirine bağlayan hat, günde 352 sefer yaparak 400 bin yolcu taşıyacak. Birçok noktada diğer toplu ulaşım araçlarıyla entegre olan hat, tek yönde saatte 70 bin İstanbulluya hizmet verebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.