Ahmet Davutoğlu'na en yakın isim gözaltında

GÜNDEM 18.09.2020 - 10:38, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1563+ kez okundu.
 

Ahmet Davutoğlu'na en yakın isim gözaltında

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun danışmanı Taha Ün gözaltına alındı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun danışmanı Taha Ün ile ilgili gelişme yaşandı. “Pelikan örgütü” şeklindeki sosyal medya paylaşımları Taha Ün’ün başını yaktı. Davutoğlu’nun danışmanı Ün, sosyal medya hesabından gözaltına alındığını şu ifadelerle duyurdu: Genel merkez açılışımız için geldiğim Ankara’da kaldığım otelde şu an gözaltına alınıyorum bilginize BirGün’ün haberine göre, Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan ve eşi Süheyb Öğüt’ün şikayeti sonrası ifade vermişti. “Pelikan örgütü” şeklindeki paylaşımlar suçlama konusu oldu. Kadir Topbaş nikahını kıymıştı Taha Ün’ün Beylerbeyi Sarayı’nda, Erdoğan’ın özel kalem müdürü Sema Silkin ile nikahını Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş kıymıştı.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun danışmanı Taha Ün gözaltına alındı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun danışmanı Taha Ün ile ilgili gelişme yaşandı.

“Pelikan örgütü” şeklindeki sosyal medya paylaşımları Taha Ün’ün başını yaktı.

Davutoğlu’nun danışmanı Ün, sosyal medya hesabından gözaltına alındığını şu ifadelerle duyurdu:

Genel merkez açılışımız için geldiğim Ankara’da kaldığım otelde şu an gözaltına alınıyorum bilginize

BirGün’ün haberine göre, Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan ve eşi Süheyb Öğüt’ün şikayeti sonrası ifade vermişti. “Pelikan örgütü” şeklindeki paylaşımlar suçlama konusu oldu.

Kadir Topbaş nikahını kıymıştı
Taha Ün’ün Beylerbeyi Sarayı’nda, Erdoğan’ın özel kalem müdürü Sema Silkin ile nikahını Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş kıymıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.