Ahlaksız mekanda skandal!

GÜNDEM 26.10.2020 - 10:52, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1642+ kez okundu.
 

Ahlaksız mekanda skandal!

İstanbul’daki vaka sayıları dikkat çekerken, Esenyurt'ta bulunan ahlaksız bir mekanda ortaya çıkan görüntüler koronavirüsün neden bu kadar yayıldığının adeta izahi gibiydi.

Dünyada ve Türkiye'de koronavirüse karşı büyük bir mücadele verilirken İstanbul'da çekilen görüntüler bu kadar da olmaz dedirtti. Esenyurt'ta zehir saçan bir mekanda çekilen görüntülerde yabancı uyruklu vatandaşların doğum günü kutladıkları ortaya çıktı. Tüm yasakların delindiği partide maske ve sosyal medya hiçe sayıldı. Salgına kafa tutan grup, maske takmayarak ve sosyal mesafe kurallarına uymayarak hem kendilerini hem de diğer insanların canını tehlikeye attı. Sosyal medya üzerinden bu anları paylaşan iş yeri yasaklara ve virüse meydan okudu.
İstanbul’daki vaka sayıları dikkat çekerken, Esenyurt'ta bulunan ahlaksız bir mekanda ortaya çıkan görüntüler koronavirüsün neden bu kadar yayıldığının adeta izahi gibiydi.

Dünyada ve Türkiye'de koronavirüse karşı büyük bir mücadele verilirken İstanbul'da çekilen görüntüler bu kadar da olmaz dedirtti. Esenyurt'ta zehir saçan bir mekanda çekilen görüntülerde yabancı uyruklu vatandaşların doğum günü kutladıkları ortaya çıktı.

Tüm yasakların delindiği partide maske ve sosyal medya hiçe sayıldı.

Salgına kafa tutan grup, maske takmayarak ve sosyal mesafe kurallarına uymayarak hem kendilerini hem de diğer insanların canını tehlikeye attı. Sosyal medya üzerinden bu anları paylaşan iş yeri yasaklara ve virüse meydan okudu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.