Adana'lı boksör annesini rehin aldı

04.12.2019 - 13:30, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:36 921+ kez okundu.
 

Adana'lı boksör annesini rehin aldı

Kahvaltıyı beğenmediği için tartıştığı annesini rehin alan eski boksöre, biber gazıyla müdahale edildi.

Adana'nın Seyhan ilçesinde, annesi Binnaz K. ile birlikte yaşayan eski boksör Murat K., sabah kahvaltı yapmak istedi. Kahvaltıyı beğenmeyen Murat K., annesiyle tartıştı. BIÇAKLA REHİN ALDI Psikolojisinin bozuk olduğu belirtilen Murat K., annesini bıçakla rehin alıp kapıyı da kilitledi. Evden kavga seslerinin gelmesi üzerine komşuları kapıyı çaldı, ancak Murat K. bir türlü kapıyı açmadı. Vatandaşlar kapıyı açtıramayınca polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.     Adana'da eski boksör annesini rehin aldı ViDEO   Yukarıdaki video için ilk yorumu sen ekle   ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU Olay yerine gelen polislere de kapıyı açmayıp elindeki bıçakla direnen Murat K., bir taraftan da kıyafetlerini çıkardı. Çırılçıplak kalan Murat K., arkadaşlarının ikna çabasına da cevap vermedi. POLİSLER BİBER GAZIYLA KURTARDI Yaklaşık 1 saatlik çabanın ardından Murat K.'nin arkadaşları sigara verme bahanesiyle kapıyı açtırınca, polis içeri biber gazı sıkıp anneyi kurtardı. Ancak Murat K., bıçakla direnmeye devam edip yaklaşanı bıçaklayacağını söyledi. Polis, eve biber gazı sıkmaya devam edip Murat K.'nin dışarı çıkmasını sağladı. Gözleri yanan Murat K., bir süre daha direnip daha sonra elindeki bıçakla birlikte ambulansa gitti. Murat K.'nin elindeki bıçak alınarak, ambulansla hastaneye götürüldü.
Kahvaltıyı beğenmediği için tartıştığı annesini rehin alan eski boksöre, biber gazıyla müdahale edildi.

Adana'nın Seyhan ilçesinde, annesi Binnaz K. ile birlikte yaşayan eski boksör Murat K., sabah kahvaltı yapmak istedi.

Kahvaltıyı beğenmeyen Murat K., annesiyle tartıştı.

BIÇAKLA REHİN ALDI

Psikolojisinin bozuk olduğu belirtilen Murat K., annesini bıçakla rehin alıp kapıyı da kilitledi. Evden kavga seslerinin gelmesi üzerine komşuları kapıyı çaldı, ancak Murat K. bir türlü kapıyı açmadı. Vatandaşlar kapıyı açtıramayınca polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

 

Adana'da boksör annesini rehin aldı

 

Adana'da eski boksör annesini rehin aldı ViDEO

 

 

ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU

Olay yerine gelen polislere de kapıyı açmayıp elindeki bıçakla direnen Murat K., bir taraftan da kıyafetlerini çıkardı. Çırılçıplak kalan Murat K., arkadaşlarının ikna çabasına da cevap vermedi.

Adana'da boksör annesini rehin aldı

POLİSLER BİBER GAZIYLA KURTARDI

Yaklaşık 1 saatlik çabanın ardından Murat K.'nin arkadaşları sigara verme bahanesiyle kapıyı açtırınca, polis içeri biber gazı sıkıp anneyi kurtardı. Ancak Murat K., bıçakla direnmeye devam edip yaklaşanı bıçaklayacağını söyledi. Polis, eve biber gazı sıkmaya devam edip Murat K.'nin dışarı çıkmasını sağladı. Gözleri yanan Murat K., bir süre daha direnip daha sonra elindeki bıçakla birlikte ambulansa gitti. Murat K.'nin elindeki bıçak alınarak, ambulansla hastaneye götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.