Adana'da şafak vakti torbacı operasyonu

21.01.2021 - 14:26, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1168+ kez okundu.
 

Adana'da şafak vakti torbacı operasyonu

Özel Harekat polislerinin şafak vaktinde düzenlediği torbacı operasyonundan film gibi sahneler ortaya çıktı. Olayla ilgili 18 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetin uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonları aralıksız sürüyor. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında ekipler, Adana Cumhuriyet Başsavcılığının hakkında gözaltı kararı verdiği 25 şüphelinin yakalanması için şafak vakti Adana Emniyet Müdürlüğü binasında toplandı. OPERASYON BAŞLATMA TALİMATI VERİLDİ Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, toplanan polislere torbacılara göz açtırmayacaklarını söyledi. Daha sonra ise müdür telsizden operasyonun başlaması için talimat verdi. HAVADAN VE KARADAN GÖRÜNTÜLENDİ Talimat üzerine başlayan operasyon havadan ve karadan görüntülendi. Özel Harekat polislerinin de desteğiyle 350 polisle yapılan baskınlarda tek tek torbacıların evlerine girildi. 18 GÖZALTI Operasyonda 18 zanlı gözaltına alındı. Ekipler, evlerde narkotik köpeğiyle arama yaptı. Aramalarda 64 gram bonzai, 31 mermi, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 ruhsatsız tabanca, 112 bin 500 adet boş makaron ele geçirildi. Zanlılar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Özel Harekat polislerinin şafak vaktinde düzenlediği torbacı operasyonundan film gibi sahneler ortaya çıktı. Olayla ilgili 18 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetin uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonları aralıksız sürüyor.

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı.

Çalışmalar kapsamında ekipler, Adana Cumhuriyet Başsavcılığının hakkında gözaltı kararı verdiği 25 şüphelinin yakalanması için şafak vakti Adana Emniyet Müdürlüğü binasında toplandı.

OPERASYON BAŞLATMA TALİMATI VERİLDİ
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, toplanan polislere torbacılara göz açtırmayacaklarını söyledi. Daha sonra ise müdür telsizden operasyonun başlaması için talimat verdi.


HAVADAN VE KARADAN GÖRÜNTÜLENDİ
Talimat üzerine başlayan operasyon havadan ve karadan görüntülendi. Özel Harekat polislerinin de desteğiyle 350 polisle yapılan baskınlarda tek tek torbacıların evlerine girildi.


18 GÖZALTI
Operasyonda 18 zanlı gözaltına alındı. Ekipler, evlerde narkotik köpeğiyle arama yaptı. Aramalarda 64 gram bonzai, 31 mermi, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 ruhsatsız tabanca, 112 bin 500 adet boş makaron ele geçirildi.

Zanlılar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.