Adana'da bir kişi 2 yeğenine sokakta kurşun yağdırdı

28.01.2020 - 11:51, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1979+ kez okundu.
 

Adana'da bir kişi 2 yeğenine sokakta kurşun yağdırdı

Çukurova'da bir kişi, sokak ortasında iki yeğenini tabancayla bacağından vurarak yaraladı.

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Mahfesığmaz Mahallesi 79112 Sokak'ta  32 yaşındaki Emrah K., henüz bilinmeyen bir sebeple sokak ortasında yeğenleri olan O.K. (14) ile Y.K. (17)’ya tabancayla defalarca ateş açtı. MERMİ YAĞDIRIP KAÇTI Emrah K., yeğenlerini yaraladıktan sonra aracına binerek olay yerinden kaçtı. Kardeş olan O.K ile Y.K., amcalarının açtığı ateş sonrasında bacaklarından yaralandı. Yaralılar akrabaları tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Özel hastanedeki tedavilerinin ardından yaralı iki kardeş, Seyhan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 15 ADET BOŞ KOVAN BULUNDU Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, 15 adet boş kovan buldu. Olayı gerçekleştiren Emrah K.’yi yakalama çalışmaları devam ediyor.
Çukurova'da bir kişi, sokak ortasında iki yeğenini tabancayla bacağından vurarak yaraladı.

Adana'nın Çukurova ilçesine bağlı Mahfesığmaz Mahallesi 79112 Sokak'ta  32 yaşındaki Emrah K., henüz bilinmeyen bir sebeple sokak ortasında yeğenleri olan O.K. (14) ile Y.K. (17)’ya tabancayla defalarca ateş açtı.

MERMİ YAĞDIRIP KAÇTI

Emrah K., yeğenlerini yaraladıktan sonra aracına binerek olay yerinden kaçtı. Kardeş olan O.K ile Y.K., amcalarının açtığı ateş sonrasında bacaklarından yaralandı. Yaralılar akrabaları tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Özel hastanedeki tedavilerinin ardından yaralı iki kardeş, Seyhan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

15 ADET BOŞ KOVAN BULUNDU

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, 15 adet boş kovan buldu. Olayı gerçekleştiren Emrah K.’yi yakalama çalışmaları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.