Adana'da 19 kişilik pos makinesi çetesi yakalandı

21.03.2020 - 10:42, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1475+ kez okundu.
 

Adana'da 19 kişilik pos makinesi çetesi yakalandı

İhtiyaç sahiplerinin kredi kartlarını kullanarak, faizle para veren çete üyelerinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, paraya ihtiyacı olan vatandaşların kredi kartlarını kullanarak, faizle para veren çeteye operasyon düzenledi. Şüphelilere ait iş yerlerine baskın düzenleyen polisler, 19 kişiyi yakaladı.   150 ADET KREDİ KARTI İş yerlerinde yapılan aramalarda farklı banka ve kişilere ait 150 kredi kartı, 19 post cihazı, fatura, alacakların yazıldığı ajanda ve 97 bin 235 lira para ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.
İhtiyaç sahiplerinin kredi kartlarını kullanarak, faizle para veren çete üyelerinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, paraya ihtiyacı olan vatandaşların kredi kartlarını kullanarak, faizle para veren çeteye operasyon düzenledi.

Şüphelilere ait iş yerlerine baskın düzenleyen polisler, 19 kişiyi yakaladı.

 

150 ADET KREDİ KARTI

İş yerlerinde yapılan aramalarda farklı banka ve kişilere ait 150 kredi kartı, 19 post cihazı, fatura, alacakların yazıldığı ajanda ve 97 bin 235 lira para ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.