Açık hava sinemasında cenaze töreni

18.04.2020 - 14:21, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1618+ kez okundu.
 

Açık hava sinemasında cenaze töreni

ABD’nin Teksas Eyaleti’ndeki San Antonio şehrinde bir cenaze şirketi açık hava sinemasından canlı yayın ile cenaze töreni düzenlemeye başladı.

Dünyanın büyük kısmında toplumsal yaşamı durma noktasına getiren Corona virüse ilişkin Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ile Çin arasında söz dalaşı devam ederken Teksas'ta açıkhava sinemalarından cenaze dönemi başladı.   Dünyada bu yöntemin uygulandığı ilk yer olan San Antonio’daki açık hava sinemasına gelen kişiler, corona virüs nedeniyle kaybettikleri sevdiklerinin cenazesini sinema perdesinden izlemeye başladı.
ABD’nin Teksas Eyaleti’ndeki San Antonio şehrinde bir cenaze şirketi açık hava sinemasından canlı yayın ile cenaze töreni düzenlemeye başladı.

Dünyanın büyük kısmında toplumsal yaşamı durma noktasına getiren Corona virüse ilişkin Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ile Çin arasında söz dalaşı devam ederken Teksas'ta açıkhava sinemalarından cenaze dönemi başladı.

 

Dünyada bu yöntemin uygulandığı ilk yer olan San Antonio’daki açık hava sinemasına gelen kişiler, corona virüs nedeniyle kaybettikleri sevdiklerinin cenazesini sinema perdesinden izlemeye başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.