ABD ordusu sokağa indi

23.03.2020 - 11:31, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2218+ kez okundu.
 

ABD ordusu sokağa indi

ABD'de koronavirüsle mücadele kapsamında askerler sokağa indi.

Ülkeler koronavirüsle mücadele edebilmek adına tedbirlerini sıkılaştırmaya devam ediyor. ABD eyaletleri içinde koronavirüsten en fazla etkilenen eyalet New York oldu.   Oteller yurtlar tıbbi tesise dönüştürülecek ABD’nin New York eyaletinde Amerikan Ordusunun Ulusal Muhafız birlikleri, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında otelleri, kolej yurtlarını ve spor sahalarını yoğun bakım ünitesine benzer tıbbi tesislere dönüştürmek için sokağa indi.   Otellerdeki 10 bin oda yoğun bakım ünitesi olacak ABD Ordusu Mühendis Birliği, otellerde bulunan 10 bin civarında odayı yoğun bakım ünitesine dönüştürmeyi planlıyor.   New York'ta 114 kişi öldü New York’ta koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için feribot seferleri de sınırlandırıldı. New York’ta koronavirüs vakası toplam 15 bin 168’e, hayatını kaybedenler ise 114 kişiye yükseldi.
ABD'de koronavirüsle mücadele kapsamında askerler sokağa indi.

Ülkeler koronavirüsle mücadele edebilmek adına tedbirlerini sıkılaştırmaya devam ediyor.

ABD eyaletleri içinde koronavirüsten en fazla etkilenen eyalet New York oldu.

 

Oteller yurtlar tıbbi tesise dönüştürülecek

ABD’nin New York eyaletinde Amerikan Ordusunun Ulusal Muhafız birlikleri, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında otelleri, kolej yurtlarını ve spor sahalarını yoğun bakım ünitesine benzer tıbbi tesislere dönüştürmek için sokağa indi.

 

Otellerdeki 10 bin oda yoğun bakım ünitesi olacak

ABD Ordusu Mühendis Birliği, otellerde bulunan 10 bin civarında odayı yoğun bakım ünitesine dönüştürmeyi planlıyor.

 

New York'ta 114 kişi öldü

New York’ta koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için feribot seferleri de sınırlandırıldı. New York’ta koronavirüs vakası toplam 15 bin 168’e, hayatını kaybedenler ise 114 kişiye yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.