ABD'den Türkiye açıklaması geldi

28.04.2020 - 12:09, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1059+ kez okundu.
 

ABD'den Türkiye açıklaması geldi

ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield, Türkiye'nin koronavirüs salgını nedeniyle yaptığı yardımlardan dolayı bir teşekkür mesajı yayımladı.

ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield, "ABD hükümeti adına, NATO müttefikimiz Türkiye'ye bugün gerçekleşen cömert medikal ekipman ve diğer elzem malzemelere ilişkin bağış için teşekkür ediyorum" dedi. ABD'nin Ankara Büyükelçisi David M. Satterfield, Türkiye'nin ABD'ye tıbbi yardımına ilişkin teşekkür mesajı yayınladı. Büyükelçi, "Amerikan hükümeti adına Türk hükümeti ve Türk halkına cömert bağışları için teşekkür ediyoruz" dedi.
ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield, Türkiye'nin koronavirüs salgını nedeniyle yaptığı yardımlardan dolayı bir teşekkür mesajı yayımladı.

ABD'nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield, "ABD hükümeti adına, NATO müttefikimiz Türkiye'ye bugün gerçekleşen cömert medikal ekipman ve diğer elzem malzemelere ilişkin bağış için teşekkür ediyorum" dedi.

ABD'nin Ankara Büyükelçisi David M. Satterfield, Türkiye'nin ABD'ye tıbbi yardımına ilişkin teşekkür mesajı yayınladı.

Büyükelçi, "Amerikan hükümeti adına Türk hükümeti ve Türk halkına cömert bağışları için teşekkür ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.