ABD’de uçak bir evin üzerine düştü

26.07.2020 - 13:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1166+ kez okundu.
 

ABD’de uçak bir evin üzerine düştü

Kaza sonucu uçakta bulunan 1'i bebek 3 kişi hayatını kaybederken; 1’i uçağın düştüğü yerleşim alanından olmak üzere 4 kişi yaralandı.

ABD’de 6 kişinin bulunduğu Piper PA-32 tipi uçak, Utah eyaletindeki West Jordan ilçesinde bir evin üzerine düştü. 3 ÖLÜ, 4 YARALI Kazada pilot, bir kadın ve 9 aylık bebek yaşamını yitirirken; bir kadın ve 2 çocuğun daha yaralandığı öğrenilirken, uçağın düştüğü evde ise yangın çıktı. Evin sahibi yaşlı bir kadının da kazada yaralandığı ve durumunun kritik olduğu belirtildi.
Kaza sonucu uçakta bulunan 1'i bebek 3 kişi hayatını kaybederken; 1’i uçağın düştüğü yerleşim alanından olmak üzere 4 kişi yaralandı.

ABD’de 6 kişinin bulunduğu Piper PA-32 tipi uçak, Utah eyaletindeki West Jordan ilçesinde bir evin üzerine düştü.

3 ÖLÜ, 4 YARALI
Kazada pilot, bir kadın ve 9 aylık bebek yaşamını yitirirken; bir kadın ve 2 çocuğun daha yaralandığı öğrenilirken, uçağın düştüğü evde ise yangın çıktı.

Evin sahibi yaşlı bir kadının da kazada yaralandığı ve durumunun kritik olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.