ABD'de silahlı siyahlar polis şiddetini protesto etti

28.07.2020 - 10:55, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1372+ kez okundu.
 

ABD'de silahlı siyahlar polis şiddetini protesto etti

NFAC isimli silahlı milis, Kentucky'de silahlı protesto düzenledi.

ABD'de George Floyd'un polis memuru tarafından öldürülmesinin ardından, ülke içerisinde ptotestolar ve eylemler düzenleniyor. Siyahilerin polis şiddetine maruz kalmasını protesto edenler içerisinde, Kentucky'de farklı bir grup ptotesto amaçlı sokaklara döküldü.   SİLAHLI PROTESTO DÜZENLEDİLER Siyahi Amerikalılara karşı ırkçılığı protesto etmek için NFAC isimli grup, louisville'de silahlı bir miting düzenledi. NFAC isimli grubun daha önce de bu tarz protestolar düzenlediği ve barışıçıl bir şekilde olayları çözme taraftarı olduğu biliniyor.
NFAC isimli silahlı milis, Kentucky'de silahlı protesto düzenledi.

ABD'de George Floyd'un polis memuru tarafından öldürülmesinin ardından, ülke içerisinde ptotestolar ve eylemler düzenleniyor.

Siyahilerin polis şiddetine maruz kalmasını protesto edenler içerisinde, Kentucky'de farklı bir grup ptotesto amaçlı sokaklara döküldü.

 

SİLAHLI PROTESTO DÜZENLEDİLER
Siyahi Amerikalılara karşı ırkçılığı protesto etmek için NFAC isimli grup, louisville'de silahlı bir miting düzenledi.

NFAC isimli grubun daha önce de bu tarz protestolar düzenlediği ve barışıçıl bir şekilde olayları çözme taraftarı olduğu biliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.