ABD'de silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

GÜNDEM 16.04.2021 - 11:05, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2152+ kez okundu.
 

ABD'de silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

ABD'nin Indiapolis kentinde silahlı saldırı meydana geldi. Polis, saldırı sonrası çok sayıda ölü ve yaralı olduğunu söyledi.

Kargo firması FedEx'in ABD'nin İndianapolis kentinde bulunan tesisinde çatışma çıktı. Yerel bir televizyon polisin olayı "çok sayıda ölü ve yaralının bulunduğu" bir olay olarak nitelediğini bildirdi. Marion County yerel güvenlik güçleri çatışmayı doğrularken ölü veya yaralı sayısına ilişkin bilgi verilmedi. İndianapolis polis teşkilatına ulaşılamadı, FedEx konuya ilişkin sorulara henüz cevap vermedi.
ABD'nin Indiapolis kentinde silahlı saldırı meydana geldi. Polis, saldırı sonrası çok sayıda ölü ve yaralı olduğunu söyledi.

Kargo firması FedEx'in ABD'nin İndianapolis kentinde bulunan tesisinde çatışma çıktı. Yerel bir televizyon polisin olayı "çok sayıda ölü ve yaralının bulunduğu" bir olay olarak nitelediğini bildirdi.

Marion County yerel güvenlik güçleri çatışmayı doğrularken ölü veya yaralı sayısına ilişkin bilgi verilmedi.

İndianapolis polis teşkilatına ulaşılamadı, FedEx konuya ilişkin sorulara henüz cevap vermedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.