ABD'de silahlı manyak canlı yayın yaptı

21.05.2020 - 11:59, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 980+ kez okundu.
 

ABD'de silahlı manyak canlı yayın yaptı

Saldırgan, 3 kişiyi yaralamadan önce "Avcı olacağım" ifadesini kullandı.

Olay, Arizona eyaletinde yaşandı. Silahlı bir manyak, bir AVM'de düzenlediği saldırıda en az 3 kişiyi yaraladı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu kaydedildi. Adının Armando Hernandez olduğu belirtilen 20 yaşındaki saldırgan, o anları sosyal medya hesabından canlı yayınladı.   "AVCI OLACAĞIM" Westgate bölgesinde saldırı kaydına aracın içinde başlayan Hernandez, "Merhaba, ben Armando Junior Hernandez. Avcı olacağım." ifadelerinin ardından arka koltuktaki silahları gösterdi.   RASTGELE ATEŞ AÇTI Daha sonra aracından inerek maske takan saldırgan, silahıyla etrafa rastgele ateş açtı.   SALDIRGAN YAKALANDI Yetkililer, halkı Westgate bölgesinden uzak durmaları yönünde uyardı. Amerikan polisinin, saldırganı gözaltına aldığı belirtildi.   YENİ ZELANDA KATLİAMINI HATIRLATTI ABD'deki saldırı, akıllara Yeni Zelanda'daki katliamı getirdi. Terörist Brenton Tarrant, Christchurch kentindeki Nur ve Linwood camilerine düzenlediği ve sosyal medyadan canlı yayınladığı silahlı saldırıda 51 kişiyi katletmiş, 49 kişiyi de yaralamıştı.
Saldırgan, 3 kişiyi yaralamadan önce "Avcı olacağım" ifadesini kullandı.

Olay, Arizona eyaletinde yaşandı.

Silahlı bir manyak, bir AVM'de düzenlediği saldırıda en az 3 kişiyi yaraladı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu kaydedildi.

Adının Armando Hernandez olduğu belirtilen 20 yaşındaki saldırgan, o anları sosyal medya hesabından canlı yayınladı.

 

"AVCI OLACAĞIM"
Westgate bölgesinde saldırı kaydına aracın içinde başlayan Hernandez, "Merhaba, ben Armando Junior Hernandez. Avcı olacağım." ifadelerinin ardından arka koltuktaki silahları gösterdi.

 

RASTGELE ATEŞ AÇTI
Daha sonra aracından inerek maske takan saldırgan, silahıyla etrafa rastgele ateş açtı.

 

SALDIRGAN YAKALANDI
Yetkililer, halkı Westgate bölgesinden uzak durmaları yönünde uyardı. Amerikan polisinin, saldırganı gözaltına aldığı belirtildi.

 

YENİ ZELANDA KATLİAMINI HATIRLATTI
ABD'deki saldırı, akıllara Yeni Zelanda'daki katliamı getirdi.

Terörist Brenton Tarrant, Christchurch kentindeki Nur ve Linwood camilerine düzenlediği ve sosyal medyadan canlı yayınladığı silahlı saldırıda 51 kişiyi katletmiş, 49 kişiyi de yaralamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.