ABD'de hemşireler Bayaz Saray'da Trump'ı protesto etti

22.04.2020 - 22:53, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1571+ kez okundu.
 

ABD'de hemşireler Bayaz Saray'da Trump'ı protesto etti

Koronavirüs salgını sırasında yaşanan kişisel koruyucu ekipman eksikliği nedeniyle Beyaz Saray önünde Trump yönetimine yönelik protesto düzenledi.

ABD'de koronavürüsle mücadelede yaşanan koruyucu ekipman eksikliği krizi devam ediyor. Başkent Washington'da Ulusal Hemşireler Birliği üyesi hemşireler, kişisel koruyucu ekipman eksikliği yaşadıklarını belirterek Beyaz Saray önünde protesto düzenledi. Maske takan ve sosyal mesafe kuralına uyan hemşireler, maske ve önlük gibi kişisel koruyucu ekipmanlarına daha çok ihtiyaç duyduklarını ifade ederek seslerini ABD Başkanı Donald Trump'a duyurmaya çalıştı. Bir hemşire, "Bizi korumazsanız hastalarımızı koruyamayız" ifadelerini kullandı.   "DAHA FAZLA HEMŞİRE ÖLMEDEN..." Protestoya katılan hemşireler, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden meslektaşlarının fotoğraflarını taşıyarak tek tek isimlerini okudu. Hemşirelerden biri, "Trump yönetiminin ve ABD Kongresi'nin aileleri, arkadaşları ve meslektaşlarını geride bırakan tüm bu özel hemşirelerin isimlerini dinlemelerini istiyoruz. İsimlerini dinleyin ve daha fazla hemşire hastalanıp ölmeden harekete geçin" diye konuştu.   ŞİMDİYE KADAR 48 HEMŞİRE ÖLDÜ Ulusal Hemşireler Birliği'ne göre ABD'de genelinde en az 48 hemşire korona virüs salgını nedeniyle hayatını kaybetti.
Koronavirüs salgını sırasında yaşanan kişisel koruyucu ekipman eksikliği nedeniyle Beyaz Saray önünde Trump yönetimine yönelik protesto düzenledi.

ABD'de koronavürüsle mücadelede yaşanan koruyucu ekipman eksikliği krizi devam ediyor.

Başkent Washington'da Ulusal Hemşireler Birliği üyesi hemşireler, kişisel koruyucu ekipman eksikliği yaşadıklarını belirterek Beyaz Saray önünde protesto düzenledi.


Maske takan ve sosyal mesafe kuralına uyan hemşireler, maske ve önlük gibi kişisel koruyucu ekipmanlarına daha çok ihtiyaç duyduklarını ifade ederek seslerini ABD Başkanı Donald Trump'a duyurmaya çalıştı.

Bir hemşire, "Bizi korumazsanız hastalarımızı koruyamayız" ifadelerini kullandı.

 

"DAHA FAZLA HEMŞİRE ÖLMEDEN..."
Protestoya katılan hemşireler, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden meslektaşlarının fotoğraflarını taşıyarak tek tek isimlerini okudu.

Hemşirelerden biri, "Trump yönetiminin ve ABD Kongresi'nin aileleri, arkadaşları ve meslektaşlarını geride bırakan tüm bu özel hemşirelerin isimlerini dinlemelerini istiyoruz. İsimlerini dinleyin ve daha fazla hemşire hastalanıp ölmeden harekete geçin" diye konuştu.

 


ŞİMDİYE KADAR 48 HEMŞİRE ÖLDÜ
Ulusal Hemşireler Birliği'ne göre ABD'de genelinde en az 48 hemşire korona virüs salgını nedeniyle hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.