ABD'de evsizler otoparkta karantinaya alındı

31.03.2020 - 10:11, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1802+ kez okundu.
 

ABD'de evsizler otoparkta karantinaya alındı

Las Vegas'ta evsiz barınağında 1 kişinin koronadan ölmesinin ardından barınaktakiler, binanın otoparkına yerleştirildi.

Ölümcül koronavirüs salgını, Avrupa'dan sonra ABD'yi de etkisi altına aldı. Johns Hopkins Üniversitesi'nin paylaştığı son verilere göre, ülkede enfekte olanların sayısı 143 bini, ölü sayısı ise 2 bini geçti. Ülkede salgından en çok etkilenen şehir New York olsa da koronavirüs, tüm ülkeye yayılmış durumda. SAĞLIK KURULUŞLARI YETERSİZ KALDI Her geçen gün daha fazla insanın enfekte olduğu ülkede sağlık kuruluşları yetersiz kalırken, bir yandan da sosyal tesislerde de problemler yaşanıyor. Bunlardan biri de Las Vegas'ta faaliyet gösteren bir evsizler barınağı. ABD'de evsizler otoparkta karantinaya alındı EVSİZLERDEN BİRİ ÖLDÜ Barınakta yaşamını sürdüren evsizlerden birinin virüs nedeniyle hayatını kaybetmesi, farklı bir uygulamaya geçilmesine neden oldu. ABD'de evsizler otoparkta karantinaya alındı AÇIK OTOPARKTA KARANTİNA Ölüm vakasının ardından tesiste yaşayan evsizler, binanın otoparkına yerleştirildi. Asfalt zemine serdikleri malzemeler üzerinde yaşayan insanlar, burada açık hava karantinasına alındı.
Las Vegas'ta evsiz barınağında 1 kişinin koronadan ölmesinin ardından barınaktakiler, binanın otoparkına yerleştirildi.

Ölümcül koronavirüs salgını, Avrupa'dan sonra ABD'yi de etkisi altına aldı.

Johns Hopkins Üniversitesi'nin paylaştığı son verilere göre, ülkede enfekte olanların sayısı 143 bini, ölü sayısı ise 2 bini geçti.

Ülkede salgından en çok etkilenen şehir New York olsa da koronavirüs, tüm ülkeye yayılmış durumda.

SAĞLIK KURULUŞLARI YETERSİZ KALDI
Her geçen gün daha fazla insanın enfekte olduğu ülkede sağlık kuruluşları yetersiz kalırken, bir yandan da sosyal tesislerde de problemler yaşanıyor.

Bunlardan biri de Las Vegas'ta faaliyet gösteren bir evsizler barınağı.

ABD'de evsizler otoparkta karantinaya alındı

EVSİZLERDEN BİRİ ÖLDÜ
Barınakta yaşamını sürdüren evsizlerden birinin virüs nedeniyle hayatını kaybetmesi, farklı bir uygulamaya geçilmesine neden oldu.

ABD'de evsizler otoparkta karantinaya alındı

AÇIK OTOPARKTA KARANTİNA
Ölüm vakasının ardından tesiste yaşayan evsizler, binanın otoparkına yerleştirildi.

Asfalt zemine serdikleri malzemeler üzerinde yaşayan insanlar, burada açık hava karantinasına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.