ABD'de bir kişi, siyahi kız ve annesine silah çekti

03.07.2020 - 12:11, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2269+ kez okundu.
 

ABD'de bir kişi, siyahi kız ve annesine silah çekti

Michigan eyaletinde siyahi kadın ve yanında bulunan kızına, silah çekerek tehditler savuran beyaz Amerikalı tutuklandı.

ABD'nin Michigan eyaletinin Orion şehrinde bulunan bir restoran otoparkında beyaz bir kadının, siyahi anne ve 15 yaşındaki kızına omuz atması tartışmaya sebep oldu. Kendisinden özür dilenmesi gerektiğini söylen beyaz kadın, bağırmaya başladı. Tartışma kısa sürede ırkçılık kavgasına dönüştü.   ANNE VE KIZA SİLAH ÇEKTİ Öfkeli kadın bir süre sonra yanında bulunan silahını çekerek, siyahi anne ile kızına tehdit ve küfürler savurmaya başladı.   TUTUKLANDI Silahlı beyaz kadının, "Sadece beyaz insanlara ırkçı diyerek dolaşamazsın. Beyaz insanlar ırkçı değil. Kimse ırkçı değil." dediği belirtildi. Michigan Oakland İlçe Savcısı Jessica Cooper yaptığı açıklamada, söz konusu ana dair videoyu izlediğini ve 32 yaşındaki beyaz kadın Jillian Wuestenberg ve yanındaki kişinin eşi olduğu belirlenen 42 yaşındaki Eric Wuestenberg'in tutuklandıklarını bildirdi.
Michigan eyaletinde siyahi kadın ve yanında bulunan kızına, silah çekerek tehditler savuran beyaz Amerikalı tutuklandı.

ABD'nin Michigan eyaletinin Orion şehrinde bulunan bir restoran otoparkında beyaz bir kadının, siyahi anne ve 15 yaşındaki kızına omuz atması tartışmaya sebep oldu.

Kendisinden özür dilenmesi gerektiğini söylen beyaz kadın, bağırmaya başladı. Tartışma kısa sürede ırkçılık kavgasına dönüştü.

 

ANNE VE KIZA SİLAH ÇEKTİ
Öfkeli kadın bir süre sonra yanında bulunan silahını çekerek, siyahi anne ile kızına tehdit ve küfürler savurmaya başladı.

 

TUTUKLANDI
Silahlı beyaz kadının, "Sadece beyaz insanlara ırkçı diyerek dolaşamazsın. Beyaz insanlar ırkçı değil. Kimse ırkçı değil." dediği belirtildi.

Michigan Oakland İlçe Savcısı Jessica Cooper yaptığı açıklamada, söz konusu ana dair videoyu izlediğini ve 32 yaşındaki beyaz kadın Jillian Wuestenberg ve yanındaki kişinin eşi olduğu belirlenen 42 yaşındaki Eric Wuestenberg'in tutuklandıklarını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.