ABD'de bir kişi marketteki ürünlere kasten öksürdü

27.03.2020 - 10:39, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1198+ kez okundu.
 

ABD'de bir kişi marketteki ürünlere kasten öksürdü

Bir markette müşterinin ürünlerin üzerine öksürmesi üzerine market sahibi, koronavirüs bulaşabileceği korkusuyla ürünlerini çöpe attı.

ABD’nin Pensilvanya eyaleti Hanover kasabasında, bir market zincirinin ortaklarından Joe Fasula'nın sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda, kadın müşterilerden birinin gıda ürünlerinin üzerine kasıtlı olarak öksürdüğü görüntüler yer aldı.   KADIN TUTUKLANDI Çalışanların hızla marketin dışına çıkardığı kadının, daha sonra polis tarafından tutuklandığı öğrenildi.   35 BİN DOLARLIK ÜRÜNÜ ÇÖPE ATTI Market sahibi ise olayın ardından koronavirüs korkusuyla, marketindeki 35 bin dolarlık ürünü çöpe attı.   AKLİ DENGESİNİN YERİNDE OLUP OLMADIĞI BELİRLENECEK Hanover Emniyet Müdürü Albert Walker, akli dengesinin yerinde olup olmadığının netleşmesinin ardından kadın hakkında suç duyurusunda bulunmayı planladıklarını belirtti. Market sahibi Fasula, kadına koronavirüs testi yapılması gerektiğini belirtti.
Bir markette müşterinin ürünlerin üzerine öksürmesi üzerine market sahibi, koronavirüs bulaşabileceği korkusuyla ürünlerini çöpe attı.

ABD’nin Pensilvanya eyaleti Hanover kasabasında, bir market zincirinin ortaklarından Joe Fasula'nın sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda, kadın müşterilerden birinin gıda ürünlerinin üzerine kasıtlı olarak öksürdüğü görüntüler yer aldı.

 

KADIN TUTUKLANDI
Çalışanların hızla marketin dışına çıkardığı kadının, daha sonra polis tarafından tutuklandığı öğrenildi.

 

35 BİN DOLARLIK ÜRÜNÜ ÇÖPE ATTI
Market sahibi ise olayın ardından koronavirüs korkusuyla, marketindeki 35 bin dolarlık ürünü çöpe attı.

 

AKLİ DENGESİNİN YERİNDE OLUP OLMADIĞI BELİRLENECEK
Hanover Emniyet Müdürü Albert Walker, akli dengesinin yerinde olup olmadığının netleşmesinin ardından kadın hakkında suç duyurusunda bulunmayı planladıklarını belirtti.

Market sahibi Fasula, kadına koronavirüs testi yapılması gerektiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.