ABD'de 300 üzerinde dava devam ederken, şimdide kardeşi ile mahkemelik oldu

25.07.2020 - 15:44, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1328+ kez okundu.
 

ABD'de 300 üzerinde dava devam ederken, şimdide kardeşi ile mahkemelik oldu

Mehmet Öz’ün kardeşi Fatma Seval Öz, kız kardeşinden sonra bu kez annelerinin bakıcısıyla kavga edip savcılığa şikayet etti: “Anneme sert ve baskıcı davranıyor, kaba konuşuyor”

Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz'ün kardeşi Fatma Seval Öz, annesine bakıcılık yapan kişiyle tartışınca adliyelik oldu. Tarafların birbirinden karşılıklı şikayetçi olması üzerine savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Öz ailesi yine karıştı: Mehmet Öz’ün kardeşi Fatma Seval Öz adliyelik oldu Fatma Seval Öz, bakıcı Hamail N. hakkında savcılığa sunduğu şikayet dilekçesinde; yurt dışında yaşamasına rağmen uzun zamandır Alzheimer ve astım hastası olan annesine bakmak için Türkiye'ye yerleştiğini ifade etti. Öz ailesi yine karıştı: Mehmet Öz’ün kardeşi Fatma Seval Öz adliyelik oldu Annesinin yanında yaşamaya başladığını söyleyen Fatma Seval Öz, diğer kardeşi Nazlım Öz'ün hoyratça davranışları nedeniyle annesinin vesayetine talip olduğunu belirtti. Seval Öz, annesinin yanında kalan bakıcı Hamail N.'nin de annesine yönelik sert ve baskıcı davranışlarına şahit olduğunu, yüksek sesle ve kaba şekilde konuşmasından dolayı kendisini uyardığını, ancak bakıcının bu davranışlarına devam ettiğini söyledi. SOMUT SUÇ YOK Savcılık, olayla ilgili yürüttüğü soruşturma sonunda birbirlerinden karşılıklı şikayetçi olan Fatma Seval Öz ve Hamail N.'nin birbirlerine karşı soyut beyanlarının dışında somut herhangi bir delilin bulunmadığını belirtti. Dosya, atılı suçların işlendiğini gösterir delil olmadığından dolayı takipsizlikle sonuçlandırıldı. 'KAMERA SİSTEMİNE ZARAR VERDİ' SEVAL Öz, kovmasına rağmen annesinin bakıcısının evde kalmaya çalıştığını, üstelik bazı odaların kapılarını kilitlediğini, annesinin kontrolü için eve döşediği kamera sistemiyle telefon kablolarına zarar verdiğini ifade etti. Fatma Seval Öz, şikayet dilekçesinde kız kardeşi Nazlım Öz'ü de suçladı: "Hoyrat davranışları nedeniyle annemin vesayetine talip oldum ama dosya derdest durumda."
Mehmet Öz’ün kardeşi Fatma Seval Öz, kız kardeşinden sonra bu kez annelerinin bakıcısıyla kavga edip savcılığa şikayet etti: “Anneme sert ve baskıcı davranıyor, kaba konuşuyor”

Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz'ün kardeşi Fatma Seval Öz, annesine bakıcılık yapan kişiyle tartışınca adliyelik oldu. Tarafların birbirinden karşılıklı şikayetçi olması üzerine savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öz ailesi yine karıştı: Mehmet Öz’ün kardeşi Fatma Seval Öz adliyelik oldu
Fatma Seval Öz, bakıcı Hamail N. hakkında savcılığa sunduğu şikayet dilekçesinde; yurt dışında yaşamasına rağmen uzun zamandır Alzheimer ve astım hastası olan annesine bakmak için Türkiye'ye yerleştiğini ifade etti.

Öz ailesi yine karıştı: Mehmet Öz’ün kardeşi Fatma Seval Öz adliyelik oldu
Annesinin yanında yaşamaya başladığını söyleyen Fatma Seval Öz, diğer kardeşi Nazlım Öz'ün hoyratça davranışları nedeniyle annesinin vesayetine talip olduğunu belirtti. Seval Öz, annesinin yanında kalan bakıcı Hamail N.'nin de annesine yönelik sert ve baskıcı davranışlarına şahit olduğunu, yüksek sesle ve kaba şekilde konuşmasından dolayı kendisini uyardığını, ancak bakıcının bu davranışlarına devam ettiğini söyledi.


SOMUT SUÇ YOK
Savcılık, olayla ilgili yürüttüğü soruşturma sonunda birbirlerinden karşılıklı şikayetçi olan Fatma Seval Öz ve Hamail N.'nin birbirlerine karşı soyut beyanlarının dışında somut herhangi bir delilin bulunmadığını belirtti. Dosya, atılı suçların işlendiğini gösterir delil olmadığından dolayı takipsizlikle sonuçlandırıldı.


'KAMERA SİSTEMİNE ZARAR VERDİ'
SEVAL Öz, kovmasına rağmen annesinin bakıcısının evde kalmaya çalıştığını, üstelik bazı odaların kapılarını kilitlediğini, annesinin kontrolü için eve döşediği kamera sistemiyle telefon kablolarına zarar verdiğini ifade etti.

Fatma Seval Öz, şikayet dilekçesinde kız kardeşi Nazlım Öz'ü de suçladı: "Hoyrat davranışları nedeniyle annemin vesayetine talip oldum ama dosya derdest durumda."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.