7.5 metrede asılı kaldı

02.11.2020 - 17:04, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1453+ kez okundu.
 

7.5 metrede asılı kaldı

Hollanda’da metro istasyonunda meydana gelen kazada bakım için boş sefer yapan tren duramayarak bariyeri aşarak, 7.5 metre yükseklikteki dev balina heykeline çarptı.

Hollanda'nın De Akkers metro istasyonunda meydana gelen metro kazası korkuttu. Metro istasyonunda meydana gelen kazada bakım için boş sefer yapan tren duramayarak bariyeri aşarak, 7.5 metre yükseklikteki dev balina heykeline çarptı. Tren daha sonra 7.5 metre yükseklikte asılı kaldı.   "TRENDE YOLCU BULUNMAMASI ŞANS" Metro istasyonu yetkilileri, kaza sırasında trenin boş olduğunu ve trendeki makinistin hafif şekilde yaralandığını açıkladı. Yetkililer, kaza sonrasında balina kuyruğu heykelinin üstünde zorlukla duran treni indirebilmek için yoğun çaba harcadı. Yerel medya, trende teknik bir sorun sonucu arızalandığını ifade ederken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.
Hollanda’da metro istasyonunda meydana gelen kazada bakım için boş sefer yapan tren duramayarak bariyeri aşarak, 7.5 metre yükseklikteki dev balina heykeline çarptı.

Hollanda'nın De Akkers metro istasyonunda meydana gelen metro kazası korkuttu. Metro istasyonunda meydana gelen kazada bakım için boş sefer yapan tren duramayarak bariyeri aşarak, 7.5 metre yükseklikteki dev balina heykeline çarptı. Tren daha sonra 7.5 metre yükseklikte asılı kaldı.

 

"TRENDE YOLCU BULUNMAMASI ŞANS"

Metro istasyonu yetkilileri, kaza sırasında trenin boş olduğunu ve trendeki makinistin hafif şekilde yaralandığını açıkladı. Yetkililer, kaza sonrasında balina kuyruğu heykelinin üstünde zorlukla duran treni indirebilmek için yoğun çaba harcadı. Yerel medya, trende teknik bir sorun sonucu arızalandığını ifade ederken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Böyle kaza görülmedi 7.5 metrede asılı kaldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.